Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F05%2Fjennifer lopez dress

Απέκτησε το γαλάζιο φόρεμα της Jennifer Lopez που φορούσε στο Μαϊάμι μόνο με 26 ευρώ

Το καλοκαίρι του 2021 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα αλλά οι περισσότεροι έχετε ήδη παραδοθεί σε αυτό.

Έχετε αρχίσει να βλέπετε ξανά του φίλους σας και την οικογένειά σας και να κάνετε δειλά δειλά το προγραμματισμό σας για κάποια ταξίδια ή τις διακοπές σας.

Έτσι και οι celebrities επαναπροσδιορίζουν τα σχέδια τους και τις φιλίες τους όπως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck και δεν ντρέπονται για αυτό. Είναι ακριβώς το είδος της ενέργειας που χρειαζόμαστε φέτος!

Φυσικά, όσο περισσότερο βλέπουμε τη Lopez, είτε μόνη της είτε να περνά την ώρα της στο γυμναστήριο, τόσο περισσότερη έμπνευση μόδας παίρνουμε.

Το ζευγάρι μόλις εντοπίστηκε – αν και χωριστά – στο μπαλκόνι της ενοικιαζόμενης κατοικίας της Λόπεζ στο Μαϊάμι, και λατρέψαμε το φόρεμα που φορούσε η J. Lo όταν βγήκε έξω για να πάρει αέρα. Μήπως θα θέλατε και εσείς να αποκτήσετε ένα παρόμοιο φόρεμα για τον εαυτό σας!

jennifer lopez blue dress style

photo usmagazine

Αποκτήστε το ZESICA Summer Boho Maxi Dress με μόλις 26 ευρώ (32 δολλάρια) στο Amazon!

Aυτά τα φορέματα είναι ευκολοφόρετα και φέτος το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Είναι άνετα και χαριτωμένα, καθώς η χρήση τους είναι πλύνε, βάλε.

Ήρθε η ώρα να το βάλετε στην Α-list σας καθώς όλο και περισσότερες celbrities το έχουν συμπεριλάβει στην καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED