Skip to main content
AND JUST LIKE THAT COVER 6f8a3ca3

And Just Like That – Η αλλαγή του σεναρίου μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Chris Noth

Ο Chris Noth προφανώς απομακρύνθηκε από φινάλε του “And Just Like That” αφού πολλές γυναίκες ανέφεραν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον χαρακτήρα του Mr Big και ο οποίος πεθαίνει στο πρώτο επεισόδιο, μετά από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σεξουαλική επίθεση και ανάρμοστη συμπεριφορά από πέντε γυναίκες, όλα άλλαξαν.

Παρά το γεγονός ότι σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο του reboot της σειράς, ο Big επρόκειτο να κάνει το τελευταίο φινάλε της σεζόν, που θα προβληθεί στις 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πηγές, το τελευταίο επεισόδιο αναμενόταν να περιλαμβάνει ένα στοιχείο φαντασίας, στο οποίο ο Big θα εμφανιζόταν δίπλα στην Carrie ενώ εκείνη σκορπούσε τις στάχτες του στη διάσημη Pont des Arts στο Παρίσι, όπου το ζευγάρι κάποτε μοιράστηκε μια ρομαντική στιγμή στην αρχική σεζόν.

Ωστόσο, η εμφάνιση καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Noth και ως ένδειξη συμπαράστασης στα θύματα, οδήγησε τους δημιουργούς της σειράς να κόψουν τη σκηνή αυτή.

image

Photo by Steve Sands/NewYorkNews

Ο Noth αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε δήλωση του χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς «κατηγορηματικά ψευδείς».

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED