Skip to main content
likewomangr sakakia spring style 6 1 942ccd95

Σακάκια: Η ultimate επιλογή της άνοιξης

Αυτά τα ανοιξιάτικα σακάκια θα σας κάνουν να φαίνεστε κομψές no matter what.

Ως γυναίκες με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας θέλουμε να μπορούμε να ανταποκριθούμε άψογα στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις τις καθημερινότητας διατηρώντας την κομψότητα μας. Την πρόκληση αυτή αποδεχόμαστε με τα σακάκια που μας κάνουν να δείχνουμε στιλάτες και ακαταμάχητες. Τα σακάκια εκπέμπουν δυναμισμό και σιγουριά για την κάθε επιλογή.

Σακάκι: Ένα μοναδικό piece και πώς να το συνδυάσετε

Ο κατάλληλος τρόπος για να ολοκληρώσετε το outfit σας ξεκινάει με την επιλογή του αγαπημένου σας σακακιού. Ένα σακάκι σε άνετη γραμμή, με καλό ύφασμα, σωστή εφαρμογή και όχι περιττές ραφές θα είναι το piece που χρειάζεστε πραγματικά στην ντουλάπα και κατ’ επέκταση στη ζωή σας.

likewomangr sakakia spring style 2 1

Εάν ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να μεταμορφώσετε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας το σακάκι που ψάχνετε θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος. Αυτό που καταφέρνει είναι να προσθέτει μια elegant χροιά στην εμφάνιση σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο και προσπάθεια. Μπορεί να φορεθεί από τον πρωί στο γραφείο, στη συνέχεια στο μεσημεριανό καφέ με τις φίλες, στην απογευματινή βόλτα ή το δείπνο που κανονίσατε για το σαββατοκύριακο. Με λίγα λόγια φοριέται παντού χωρίς να σας περιορίζει. Είναι το piece που θα δώσει το elegance και την λάμψη που χρειάζεται κάθε outfit. Τα everyday outfits σας πρόκειται να κάνουν elevate και σίγουρα θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω σας.

likewomangr sakakia spring style 5 1

Η πιο safe επιλογή για να φορέσετε το σακάκι σας είναι με το αγαπημένο σας πουκάμισο για να δημιουργήσετε το κλασικό αλλά πολύ αγαπημένο office look. Αν παρόλα αυτά θέλετε κάτι πιο απλό και άνετο, γιατί ως γνωστόν simplicity is the key, προτιμήστε το αγαπημένο σας t-shirt με κάποιο logo ή στάμπα και το μονόχρωμο σακάκι σας. Κάπως έτσι, αποδεικνύουμε αυτό που είπαμε και παραπάνω. Κάθε ρούχο που έχετε στη ντουλάπα σας μπορεί να μεταμορφωθεί και να αναδειχθεί με έναν πιο elegant και κομψό τρόπο. Το σακάκι μας προσφέρει αυτές τις επιλογές και voila! Είστε έτοιμη.

likewomangr sakakia spring style 4 1

Ένα trend που κυριάρχησε και εικόνες του κυκλοφόρησαν σε όλο το διαδίκτυο είναι να φορέσετε το oversized σακάκι σας πάνω από το φούτερ σας. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαντάζει περίεργο αλλά είναι η τελευταία τάση στο street style και σίγουρα έχει διεγείρει ποικίλες αντιδράσεις. Εμείς το αγαπάμε και το χαρακτηρίζουμε ως makeyourimage approved δεδομένου ότι συνδυάζει άνεση και κομψότητα και είναι κάτι διαφορετικό. Φροντίστε το σακάκι σας να είναι στο ίδιο μάκρος ή λίγο μακρύτερο από το φούτερ σας για να αποφύγετε τα πολλά και διαφορετικά «επίπεδα».

likewomangr sakakia spring style 1 1

Εάν θέλετε κάτι sexy και θηλυκό για το επόμενο σας night out μην διστάσετε να επιλέξετε το αγαπημένο σας lingerie top ή το δαντελένιο κορμάκι σας με ένα oversized μαύρο σακάκι. Είναι μια επιλογή ιδιαίτερα κομψή που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη και φωνάζει δυναμισμό και elegance.

Εάν σου αρέσει η μόδα όσο και εμένα εδώ θα βρεις όλα μου τα άρθρα και εάν σου αρέσουν τα βίντεο κάνε εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube για να παρακολουθείς όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.

 

Έλενα Παληού, Youtuber

Είμαι η Έλενα Παληού και σπουδάζω Δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Κάνω βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube (DIY’s by Elena) και αγαπώ οτιδήποτε related με beauty και μόδα. Aκολούθησέ με στα social για να μαθαίνεις περισσότερα γύρω από την μόδα και την ομορφιά και περιμένω και τις δικές σου ιδέες και προτάσεις.

RECENT

RELATED