Skip to main content
likewomangr notbag 1 448559e9

Notabag: Ο έξυπνος συνδυασμός tote bag και σακιδίου πλάτης

Η Notabag εμφανίστηκε ως λύση σε ένα συγκεκριμένο, πραγματικό πρόβλημα της ζωής, το ότι δεν είναι οι tote bags πρακτικές, τόσο πάνω σε ένα ποδήλατο όσο και περπατώντας στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Από εκεί προέκυψε μια ιδέα και το σχέδιο που τελικά έγινε η πρώτη tote bag-σακίδιο πλάτης. Αυτή η ιδέα όμως δεν θα ήταν αρκετή για να περιγράψουμε την φιλοσοφία της Νotabag η οποία πρεσβεύει την άποψη, η αισθητική, πρακτική και οικολογική σχεδίαση να συνδυάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.

likewomangr notbag 2 1

Η ομορφιά που υπάρχει στην απλότητα και η δύναμη του εύχρηστου σχεδιασμού είναι βασικοί λόγοι που κατατάσσουν τη Notabag στα καλύτερα προϊόντα στο γερμανικό και διεθνές τοπίο του design. Ο ιδρυτής της Notabag, Adnan Alicusic ήθελε μια απλή λύση που να χωράει στην τσέπη του, ώστε να μπορεί να τη χρησιμοποιεί μόνο όταν χρειάζεται. Μικρότερη και ευκολότερη στην χρήση από ένα κανονικό σακίδιο και πιο πρακτική και εύκολη στη μεταφορά από μία tote bag, καθώς μεταμορφώνεται με ένα μόνο τράβηγμα στους ιμάντες ώστε να μπαίνει στην πλάτη και να ελευθερώνονται τα χέρια.

likewomangr notbag 3 1

Για τη Notabag, η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που απλοποιούν και ομορφαίνουν την καθημερινή μας ζωή αποτελεί βασικό στόχο. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για την εταιρεία και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της. Ο συνδυασμός από 63% βαμβάκι και 37% νάιλον rip-stop μας εξασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα και μακροζωία. Τα χρώματα και τα σχέδια που επιλέγονται μας δίνουν το στιλ και την διάθεση που χρειαζόμαστε για τη μετακίνησή μας στη μουντή πόλη.

likewomangr notbag 1 1

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3247128 ή με email: sales@kontossi1935.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED