Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F05%2Flikewomangr katy perry dress coronation

Όλες οι λεπτομέρεις για το φόρεμα της Vivienne Westwood που φορούσε η Katy Perry στη συναυλία της Στέψης του Βασιλιά

Η εντυπωσιακή χρυσή εμφάνιση της Katy Perry ήταν εμπνευσμένη από ένα νυφικό σχέδιο από τη συλλογή Gold Label άνοιξη-καλοκαίρι 2006 της βρετανικής εταιρείας.

Η Perry είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και παντού έχει την επιθυμία να ξεχωρίζει και να αφήνει την προσωπική της πινελιά. Για αυτό το λόγο οι εμφανίσεις της πάντα ξεχωρίζουν και είναι πάντα λίγο πιο υπερβολικές. Δηλαδή, για παράδειγμα μπορεί να επιλέξει να φορέσει έναν «πολυέλαιο» στο Met Gala, όσο και να κάνει μια βόλτα στο κόκκινο χαλί με εμφάνιση με παγιέτες Bob Mackie.

Βέβαια, για την στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ την είδαμε με ένα πολύ διαφορετικό με την καλή έννοια στυλ! Η Katy αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια της Βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood, ώστε να δημιουργήσει ειδικά για εκείνη μια δικιά της γκαρνταρόμπα για τις royal εμφανίσεις της τόσο στη στέψη,όσο και στη συναυλία. Έπρεπε όλα τα outfits να έχουν μια κομψή, διακριτική βρετανική φινέτσα!

Η πρώτη, viral εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Αβαείο του Westminster μας εξέπληξε όλους μας. Φορούσε ένα λιλά κουστούμι με αντίστοιχα γάντια μέχρι τον αγκώνα, εντυπωσιακό  λιλά καπέλο, ενώ σαν αξεσουάρ επέλεξε ένα μενταγιόν με πέρλες, ένα ζευγάρι λευκές γόβες, και ίδιο χρώμα τσάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Το ίδιο εκθαμβωτική και αξέχαστη ήταν η εμφάνισή της και στη συναυλία για την στέψη. Αυτή τη φορά η Katy Perry πρόσθεσε μια ακόμα λάμψη σε αυτήν την ιστορική μέρα της στέψης με ένα χρυσό φόρεμα Vivienne Westwood.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Το συγκεκριμένο φόρεμα φτιάχτηκε για να αποπνέει ένα μπαρόκ και κομψό μεγαλείο, καθώς το εφέ της σιλουέτας που δημιουργείται μέσω του κορσέ μας θυμίζει αρκετά τον 18ο αιώνα. Επίσης, το draping είναι εμπνευσμένο από την συλλογή Gold Label άνοιξη-καλοκαίρι 2006 ενός νυφικού του οίκου.

H Katy τους διασκέδασε όλους στο κάτρο του Windsor, αφού ο πρίγκιπας Williams και η πριγκίπισσα Chartotte τραγούδησαν το ”Roar”, ενώ ο πρίγκιπας George κουνούσε τη σημαία και η πριγκίπισσα της Ουαλίας απολάμβανε την συναυλία. Στο τέλος, της εμφανίσης της η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον βασιλιά για όλες του τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του και του αφιέρωσε το τραγούδι ”Firework”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 minutes inside (@50inside)

cover photo instagram @katyperry

Αιμιλία Σβερώνη

Είμαι η Αιμιλία Σβερώνη, σπουδάζω γεωπονία-αγροτεχνολόγια και μου αρέσει να ασχολούμαι με την φύση και ότι όμορφο φέρνει στον άνθρωπο. Κάνω όνειρα, έχω στόχους και καταπιάνομαι με πολλά πράγματα, καθώς έτσι εξελίσομαι σαν άνθρωπος. Παρέα θα ανακαλύψουμε καινούργιες ποιότητες ζωής, μέσα από τις ομορφιές της φύσης, την υγεία, την διατροφή και την αυτοβελτίωση.

RELATED