Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2015%2F02%2Fimages easyblog images 928 a12228b73ec867e8092bb529c347c8be XL

Φίλοι του Συλλόγου Φλόγα μαζεύτηκαν για να κάνουν το βραχιόλι αυτό πραγματικότητα και μετά… trend

Φίλοι του Συλλόγου Φλόγα μαζεύτηκαν για να κάνουν το βραχιόλι αυτό πραγματικότητα και μετά… trend, αφού ήδη φοριέται από ορισμένους από εμάς και έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού σκοπός του είναι η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου για την λειτουργία του «Σπιτιού» των παιδιών της Φλόγας όπου και φιλοξενούνται με τις οικογένειες τους για όσο διαρκεί η θεραπεία τους στα Ογκολογικά Νοσοκομεία της Αθήνας.
 
Όλα ξεκίνησαν με την δημιουργική σύζευξη της Γιάννας Smile με τους φίλους της. Την φρέσκια ιδέα και το σχεδιαστικό δαιμόνιο της Σωτηρίας Νάννου, την γραφιστική έμπνευση της Μαρίας Καραδημήτρη και την τεχνική δεξιότητα του Γιώργου Ράσκου στο μέταλλο μετά από την γνωριμία τους με την Φλόγα.
 Το βραχιολάκι του Συλλόγου Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα | homealone.gr
 
Στιγμές από τον Ξενώνα της Φλόγας, όπου μικροί και μεγάλοι φτιάχνουν τα βραχιολάκια με μεράκι και αγάπη…
 
“Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί”
Όσο για την γραμμή παραγωγής «όλοι οι καλοί χωράνε», αφού τα βελονάκια έχουν πάρει γονείς, εθελοντές και φίλοι της Φλόγας και καθημερινά φτιάχνουν με αγάπη το χειροτέχνημα αυτό. ”Τα βραχιόλια μας, λένε, ό,τι έχουν πάνω τους έχει το δικό του νόημα”.
 Σύλλογος Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα | homealone.gr
Μπλε, κόκκινο ή μαύρο στο χρώμα για να ταιριάξει με όλες τις προτιμήσεις μεταφέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα “Keep your circle positive, life is a wonderful puzzle”. Ένας συμβολισμός για το δύσκολο πάζλ της ζωής που οι μικροί μαχητές έρχονται να συναρμολογήσουν γενναία, αντιμέτωποι με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.
 
Οι άνθρωποι της Φλόγας συνεχίζουν: “Κάθε κόμπος του βραχιολιού – που είναι πλεγμένο στο χέρι – θυμίζει τις δύσκολες ώρες που περνούν τα παιδιά.. με τον κύκλο να αντιπροσωπεύει την ζεστή αγκαλιά της οικογένειας τους και την αγάπη που παίρνουν από την Φλόγα. Το πάζλ να είναι το παράσημο που μας προσφέρουν απλόχερα και που με αυτό θυμίζουν σε εμάς τους μεγάλους ότι αυτά τα παλεύουν και νικούν στην μάχη προτρέποντας μας και εμάς να μην εγκαταλείψουμε ποτέ». Ενώ προσθέτουν «Όλα τα δύσκολα περνούν αρκεί να υπάρχει αγάπη… Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς».
 
Σύλλογος Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα | homealone.grΑν θέλετε και εσείς να φορέσετε το βραχιολάκι και να στηρίξετε τα παιδιά με καρκίνο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Φλόγας όπου και διατίθεται . Ταυτόχρονα η Φλόγα μπορεί να σας το στείλει στην πόρτα σας με αντικαταβολή αρκεί να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και το τηλέφωνο σας στο mail floga@floga,org.gr ή στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook. Όσο είστε εκεί μην ξεχάσετε να κάνετε ένα like για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα της Φλόγας και των παιδιών της!
 

SHARE

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED