Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2015%2F03%2Fimages easyblog images 928 372e8bcdf4e27b5faa19c937cd331649 XL

Instagram: Σε ποιον ανήκει η φωτογραφία που έχει σπάσει όλα τα ρεκορ στο κοινωνικό δίκτυο;

Η διαδικασία μας είναι γνωστή: τραβάς φωτογραφία με το κινητό, την ανεβάζεις στο Instagram, συγκεντρώνεις likes. Όταν αυτή η φωτογραφία προέρχεται από κάποιον διάσημο τότε τα likes είναι πολλά, πάρα πολλά…
 
Άρα μπορείς γι’ αρχή να φανταστείς ότι η φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes όχι μόνο για το 2014, αλλά στην ιστορία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, προέρχεται από celebrity. Και συγκεκριμένα από ένα διάσημο ζευγάρι της showbiz.
 
Δεν είναι πολλά αυτά τα οποία έχεις να σκεφτείς… μιας και δεν είναι όλα τόσο «ενεργά» στο Instagram. Ένα όμως είναι περισσότερο από κάθε άλλο: η Kim Kardashian και ο Kanye West! E, λοιπόν, η φωτογραφία από τον γάμο τους στην Ιταλία- μια φωτογραφία που ο γνωστός ράπερ επεξεργαζόταν στο photoshop τέσσερεις μέρες(!)- ήταν αυτή που έσπασε το ρεκόρ των likes!
 
Instagram: Σε ποιον ανήκει η φωτογραφία που έχει σπάσει όλα τα ρεκορ στο κοινωνικό δίκτυο;
 

SHARE

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED