Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2015%2F10%2Fimages easyblog images 928 65ee000e6f764024d098aa2e08763e5b XL

Aφιέρωμα στα πιο αισθησιακά χείλη όλων των εποχών. Από την Αντζελίνα Τζολί μέχρι την Μέριλιν Μονρόε

Λέγοντας κάποια ονόματα φέρνουμε στο μυαλό μας αμέσως με τι τα έχουμε συνδέσει.
 
Την Jane Birkin ας πούμε την φέρνουμε ως το δροσερό κοριίτσι των 60’s, 70’s την Cindy Crawford το κορίτσι των εκατομμυρίων δολαρίων το super model της Vogue και την Αντζελίνα Τζολί Πιτ θα την θυμόμαστε για βλέμμα της και τα αισθησιακά της χείλη.
 
Η Μπριζίτ Μπαρντό η ξανθιά καλλονή με το μπεζ κραγιόν και τις αισθησιακές καμπύλες και τα υπέροχα σαρκώδη χείλη. Είχε ένα δικό της κύμα θαυμαστών που την ακολουθούσε παντού. 
 
Η Μεριλιν Μονρόε τις περισσότερες φορές βαμένη με το έντονο κόκκινο κραγιόν , αλλά και η Rihanna που μας δίδαξε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου αλλά και πολλές άλλες αποχρώσεις στο μακιγιάζ των χειλιών.  
 
Αλλά δεν είναι μόνο οι γυναίκες με τα αισθησιακά χείλη που έμειναν χαραγμένα στην μνήμη μας. Ακαταμάχητοι άνδρες όπως ο Mick Jagger και ο Steven Tyler έχουν αφήσει και αυτοί ιστορία.
 
 
Τάνια Νικολοπούλου

SHARE

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED