Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2016%2F03%2Fimages easyblog images 928 39caac1103b5a375784200f85bd017c6 XL

Rihanna και Manolo Blahnik ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τα πιο trendy παπούτσια

Η Rihannaκαι ο Manolo Blahnik ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια νέα σειρά παπουτσιών

Έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε αντίστροφα μέχρι τις 5 Μαίου.

Μπορεί να έχετε σκεφτεί ότι η Rihanna «είχε πάντα το πιάτο της γεμάτο» διότι έχει να «τρέξει» ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ, να κάνει παγκόσμια περιοδεία για τη δουλειά της και να κάνει το ντεμπούτο της ως καλλιτεχνική διευθύντρια στην Puma – αλλά η τραγουδίστρια δεν δείχνει σημάδια ότι έχει σκοπό να σταματήσει την ενασχόλησή της με τη μουσική και τη μόδα. Σήμερα, η τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με τον δημιουργό παπουτσιών Manolo Blahnik για μια νέα συλλογή παπουτσιών για την Άνοιξη 2016.

Η Riri είναι εδώ και καιρό θαυμάστρια του Blahnik – ο οποίος δημιουργεί ψηλά τακούνια με αθλητικό στυλ, μέσα και έξω από το κόκκινο χαλί. Στη νέα αυτή συνεργασία είναι ο ιθύνων για μια συλλογή «κάψουλα» που ονομάζεται "Denim Desserts". Η 6 κομματιών σειρά θα διαθέτει διαφορετικά στυλ, από mulesπου θα δένουν με λουράκι μέχρι σέξι μπότες (τα οποία η Rihanna αποκαλεί ως "πρόβλημα"), όλα φτιαγμένα από denim , πούλιες και τεχνητά κεντήματα εμπνευσμένα από τα τατουάζ στο χέρι της τραγουδίστριας.
Αν είστε μια από τις τυχερές γυναίκες που θα καταφέρουν να αποκτήσουν ένα τέτοιο ζευγάρι από την νέα συλλογή, σίγουρα θα πρέπει να κοιτάτε συνέχεια πίσω σας… «Τη μέρα που θα δω μια γυναίκα στο δρόμο να 
φοράει τα παπούτσια μου... ζητώ συγνώμη προκαταβολικά διότι θα τρέξω κυριολεκτικά ξοπίσω της, φωνάζοντας «Σταμάτα! Έλα να βγάλουμε μια selfie! Ποιά είσαι; Από πού τα αγόρασες;» είπε η τραγουδίστρια σε μια
επίσημη δήλωση. Στην πραγματικότητα, δεν θα μας πείραζε καθόλου να βγάλουμε μια selfie με το αγαπημένο μας «κακό» κορίτσι!!!
Όλα τα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα για αγορά στις 5 Μαΐου στα Manolo Blank καταστήματα του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Χονγκ Κονγκ, μόνο σε τιμές που θα κυμαίνονται από $ 895 έως $ 3.995. 
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα ξεπουλήσουν τόσο γρήγορα όσο και τα sneakers  Rihanna x Puma – πάρτε σειρά λοιπόν!

Γράφει η Γιώτα Πετσιώτη
rihanna manolo blahnik compressed


Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED