Skip to main content
images easyblog images 928 3e4b3d256a2531e5e21a869496b34598 XL 3dc8fe27

Βαπτιστικά ρούχα για την πιο όμορφη βάπτιση από Δήμας bebe

Επιτέλους ήρθε η στιγμή που περιμένατε! Πλέον δεν θα λέτε το μικρό σας μπέμπα και μπέμπη αλλά θα έχει το δικό του όνομα. Η μέρα της βάπτισης, μπορεί να είναι μοναδική, αλλά πριν την διεξαγωγή της σίγουρα έχει αφήσει λίγη κούραση, αφού οι προετοιμασίες είναι πολλές και χρονοβόρες.

Μία από αυτές είναι τα βαπτιστικά ρούχα! Ψάχνετε όπως όλοι, ένα ευκολοφόρετο φουστανάκι ή ένα κοστουμάκι άνετο που το παιδί θα μπορεί να φορέσει πάλι σε μία επίσημη περίσταση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Δήμας bebe είναι εδώ για να σα βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα βαπτιστικά και μάλιστα σε εκπληκτικές προσφορές.

Βάπτιση για κορίτσι

www.infokids.gr wp content uploads 2014 04 72

Σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο κοριτσιού περιλαμβάνονται ένα παραμυθένιο φόρεμα, καπέλο, λαμπάδα, τσάντα, λαδόπανα (πετσέτες, σεντονάκια, σκουφάκι, εσώρουχα) και σετ από μπουκαλάκια-σαπουνάκια-κεράκια.

Στην μεγάλη ποικιλία του online καταστήματος, μπορείτε να βρείτε μοναδικής αισθητικής φορέματα με τούλι και παλ χρώματα, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας ακόμα και αν ψάχνετε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό για την μικρή σας πριγκίπισσα. Δείτε ό,τι χρειάζεστε για την βάπτιση του κοριτσιού σας, σε μοναδικές προσφορές!

Βάπτιση για αγόρι

img001

Ο μικρός σας ήρωας χρειάζεται αναμφισβήτητα ένα κοστούμι με τα όλα του! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε σακάκι, πουκάμισο και παντελόνι ασορτί με ζώνη ή παπιγιόν. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από 100% λινό.

Σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο αγοριού περιλαμβάνονται ένα παραμυθένιο φόρεμα, καπέλο, λαμπάδα, τσάντα, λαδόπανα (πετσέτες, σεντονάκια, σκουφάκι, εσώρουχα) και σετ από μπουκαλάκια-σαπουνάκια-κεράκια. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, κάντε κλικ τώρα!

Επιλέξτε Δήμας bebe!

Για άνετες και πάνω απ’ όλα συμφέρουσες αγορές, επιλέξτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Δήμας. Μέσα στην τεράστια ποικιλία θα βρείτε ξεχωριστή κατηγορία με προσφορές για να μπορείτε να επιλέξετε όλα τα βαπτιστικά είδη και ρούχα (καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα) σε ένα πακέτο.

Ετοιμάστε μία απίθανη βάπτιση με τις πιο συμφέρουσες αγορές που έρχονται στην πόρτα σας σε λίγες εργάσιμες μέρες και αποκτήστε τα πιο όμορφα ενθύμια με τον καλύτερο σύμμαχό σας:  dimasbebe.gr!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED