Skip to main content
images easyblog articles 6852 MV5BZjdkZGUwODYtODcyMS00YjNmLTlkMmMtNjQ1MmE1NTExOWVmXkEyXkFqcGdeQXVyMDQxMTkwNQ. V1 SY1000 CR0014991000 AL eb5566aa

Έτοιμο το Little Drummer Girl

ToLittle DrummerGirl αν θυμάστε, είναι αυτή η τηλεοπτική σειρά του BBC, πού ήρθε για γυρίσματα σε διάφορους αρχαιολογικούς μας χώρους – και ενώ αρχικά το ΚΑΣ «κλώτσησε», όταν έφαγε κράξιμο απ΄ όλες τις μεριές, επέτρεψε στον μεγάλο σκηνοθέτη Park Chan-Wook να κάνει την δουλειά του, όπως έλεγε το βιβλίο του John le Carré.

Ένα πρώτο άρθρο, για να σας πω μερικά πράγματα και όταν το δω με το καλό όταν προβληθεί θα επανέλθω με ένα ακόμα άρθρο. Σήμερα θα σας γράψω το παρασκήνιο και θα σας σας δείξω τα 2 πρώτα trailer της τηλεοπτικής σειράς.

Μια σειρά λοιπόν για το BBC, που αποτελείται από 6 επεισόδια και θα προβληθεί σε μερικές μέρες (ξεκινάει αρχές Νοεμβρίου). Είναι σειρά κατασκοπείας με πρωταγωνιστές την Florence Pugh, τον Alexander Skarsgård και τον Michael Shannon. Σε μικρότερους ρόλους ως guest περίπου εμφανίζονται ακόμα ο Charles Dance και ο Max Irons. Η σειρά όπως είπα είναι βασισμένη στο βιβλίο The Little Drummer Girl του John le Carré, ενός μαέστρου στα κατασκοπικά μυθιστορήματα, από τους κορυφαίους του είδους και πολύ αγαπημένος στους Βρετανούς. Οι κριτικές πάντα τον υμνούσαν γράφοντας ότι τα βιβλία του είναι απλά τόσο έξυπνα και καταπληκτικά σχεδιασμένα που σε συνεπαίρνουν. Το συγκεκριμένο βιβλίο….

H συνέχεια εδώ  

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED