Skip to main content
images easyblog articles 7530 PERSONAL BRANDING SEMINAR d6641a26

Personal Branding Seminar: Γίνε Ο Καλύτερος Πρεσβευτής Του Εαυτού Σου!

Γίνε πρεσβευτής του εαυτού σου! 

Σε συνεργασία με το IST College, οργανώνουμε το σεμινάριο Personal branding. Γίνε ο καλύτερος πρεσβευτής του εαυτού σου!!

Εσύ ξέρεις πώς να αφήνεις το προσωπικό σου αποτύπωμα; Όλοι μας διαθέτουμε ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια μας, ένα μοναδικό και ξεχωριστό δώρο, τον εαυτό μας

.Μέσω του personal branding μαθαίνουμε τους τρόπους να επικοινωνούμε, να παρουσιάζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τος δεξιότητες μας .Για εμένα το personal branding δεν είναι άλλη μια αυτοπροβολή του εαυτού μας αλλά μια ενεργητική διαδικασία που βασίζεται στα μοναδικά χαρακτηριστικά του καθενός μας. Άλλαξε τρόπο επικοινωνίας και προώθησης του εαυτού σου και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι μετρήσιμα και μοναδικά σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν μια αυθεντική και δυναμική εικόνα για τον εαυτό τους.
Το personal branding θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και θα ανακαλύψεις οτι η επένδυση στον εαυτό σου είναι το εισιτήριο για μια καλύτερη ζωή!
Σε ένα κόσμο που δημιουργεί φωτοτυπίες εμείς επιμένουμε στην διαφορετικότητα!

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σοφία Μπαναγή Inspired Personal & Corporate Coaching

Αγαπάω να βοηθάω τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τη μοναδικότητά τους με σκοπό να αισθάνονται υγιείς, όμορφοι και να μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα την ποιότητά τους. Έπειτα από πολλά χρόνια προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας και ξεπερνώντας η ίδια αρκετά περιοριστικά μοτίβα, εμπόδια και δύσκολα προβλήματα, πήρα την απόφαση να εμπνεύσω ανθρώπους να πετύχουν το όνειρο τους! Βαθιά μέσα του ο άνθρωπος πιστεύει ότι κρύβει δυνάμεις. Δυνάμεις που και ο ίδιος θα ενθουσιαστεί όταν τις ανακαλύψει. Γιατί…«Μπορείς να φτάσεις όπου θες».

RELATED