Skip to main content
images easyblog articles 7768 ROYAL BABYS NAM 20190509 153237 1 0cca8feb

Η Meghan Και Ο Harry Ανακοίνωσαν Το Όνομα Του Νεογέννητου Μωρού Τους

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί στις 6 Μαΐου και μάλιστα αποκάλυψαν ήδη ότι το όνομα του νεογέννητου αγοριού τους που είναι Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Συγκεκριμένα, έκαναν μια ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 8 Μαΐου, λίγες μόλις ώρες μετά τον ερχομό του αγοριού στον κόσμο, γράφοντας: «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι το όνομα του νεογέννητου μωρού τους είναι Archie Harrison Mountbatten-Windsor». Το ίδιο απόγευμα, παρουσίασαν στη Βασίλισσα, στο Windsor Castle, το 8ο κατά σειρά δισέγγονό της. Ο δούκας και η μητέρα της δούκισσας του Εδιμβούργου ήταν επίσης παρόντες σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή: «Ενώ Archie σημαίνει αληθινός και τολμηρός, Harrison σημαίνει “γιος του Harry”».

Μια βασιλική πηγή δήλωσε ότι το ζευγάρι επέλεξε τα συγκεκριμένα ονόματα διότι απλώς τους άρεσαν και διότι Harrisson σημαίνει ο γιος του Harry.

Τη Δευτέρα, λίγο μετά τη γέννηση, ο Πρίγκιπας Harry δήλωσε ότι ακόμη το σκέφτονταν σχετικά με τα ονόματα και ότι, επειδή ήρθε στον κόσμο λίγο καθυστερημένα, είχαν λίγο περισσότερο χρόνο να το σκεφτούν.

Το ζευγάρι ακολούθησε τα βήματα του Πρίγκιπα William και της Kate, αποκαλύπτοντας το όνομα του Archie μόλις δύο μέρες μετά τη γέννησή του, όπως έγινε και με τα ξαδέρφια του Πρίγκιπα George και Πριγκίπισσα Charlotte. Ο William και η Kate έσπασαν την παράδοση το 2018, καθώς χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες για να ανακοινώσουν το όνομα του Πρίγκιπα Louis. Για τον Κάρολο και την Diana, που ανακοίνωσαν το όνομα του William επτά ημέρες μετά τη γέννησή του, η πίεση για να επιλέξουν το κατάλληλο όνομα ήταν παραπάνω από ξεκάθαρη.

Τη Δευτέρα στις 2 μ.μ., το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει η διαδικασία τοκετού. Μετά από 40 λεπτά ακολούθησε η επιβεβαίωση της γέννησης. Λίγο αργότερα, ο Πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε μπροστά σε μια κάμερα για να ανακοινώσει τη γέννηση του γιου του, τρίβοντας τα χέρια του από χαρά και με ένα μόνιμο χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του. 

RELATED