Skip to main content
images easyblog articles 7809 to doro genthlion tou beckham d2ab58bf

Αυτό Είναι Το 8.50 Ευρώ Δώρο Γενεθλίων Της Victoria Beckham Στον Σύζυγό Της David

 Ποιος λέει ότι δεν υπάρχει πια ρομαντισμός;

Οι Beckham είναι το ζευγάρι που έχει τα πάντα – ένα τεράστιο σπίτι στο Λονδίνο, τέσσερα πανέμορφα παιδιά, λαμπερές καριέρες και αξιοζήλευτες γκαρνταρόμπες. Τι δώρισε λοιπόν η Victoria στον αγαπημένο της σύζυγο για τα 44α γενέθλιά του; Δύο αποσμητικά sticks! Εννοείται ότι δεν είναι μια προφανής επιλογή για τα συγκεκριμένα πρόσωπα και ακόμη και ο David φάνηκε λίγο «μπερδεμένος» με το δώρο της γυναίκας του. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, σίγουρα έγινε για πλάκα και η αλήθεια είναι ότι δεν επρόκειτο για ένα συνηθισμένο αποσμητικό αλλά για τη γνωστή και ταυτόχρονα προσιτή μάρκα La Roche-Posay.

Photo credit: Instagram / David Beckham

Ο David μοιράστηκε μια φωτογραφία αυτού του πολύ «αλλόκοτου» δώρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας αστειευόμενος: «Σκανδαλιάρικες κάρτες από τα παιδιά, μανσέτες για τα πουκάμισα και αποσμητικό από τη σύζυγό μου».

Εννοείται πως η Victoria του αγόρασε ένα σωρό από άλλα δώρα, συμπεριλαμβανομένης μιας έξυπνης καφέ δερμάτινης τσάντας με τα αρχικά του.

Η Victoria, αντίστοιχα, ευχήθηκε στον άντρα τη ςκαι μέσα από το Instagram: “Happy Birthday @davidbeckham You are our everything xxx We love u so much x Kisses.”

Photo credit: Instagram / Victoria Beckham

RECENT

RELATED