Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F05%2Fimages easyblog articles 7827 FASHION ICON

Our Fashion Icon Is YOU

Γίνε τολμηρή αυτή την άνοιξη! Μπορείς να πάρεις τον τίτλο που χρόνια τώρα σου ανήκει και δε σου το λέει κανείς! Φέτος, οι σχεδιαστές το φωνάζουν…”Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ”

Τέσσερις φορές το χρόνο, οι οίκοι προτείνουν κι εσύ τρέχεις… Μηδενίζεις το “πριν” για ένα “μετά” που, ίσως, δε σου ταιριάζει καθόλου… Δεν είσαι υποχρεωμένη να “meet the challenge” αγάπη μου! Ο μόνος λόγος είναι να είσαι η πρωταγωνίστρια στη δική σου ζωή, να επιλέγεις ρούχα, στυλ, υφάσματα, που σε κάνουν να νιώθεις σε απόλυτη αρμονία με την καθημερινότητά σου! Γι’ αυτό, λοιπόν, φέτος κάνε Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!

Θες να ντυθείς με τα ροζ;; Μπορείς, απλώς καν’ το με τρόπο…

Παθιάζεσαι με τα floral; …αυτά τα τροπικά, εξωτικά τυπώματα που τα φοράς και μαγεύεις;

Θες να βάλεις το αγαπημένο σου τζιν με top από παγιέτες και τα sneakerακια σου;

Θες να βυθιστείς σ’ ένα πράσινο σμαραγδί – που, ενώ μισώ σαν απόχρωση, φέτος με σέρνει από τη μύτη;

Ή προτιμάς ένα bold lime από την κορυφή ως τα νύχια;

Ή μήπως να το μπλεντάρεις με ένα δυνατό μωβ; Extreme; δε θα το ‘λεγα… Όχι, εάν το έκανες μόνη σου!

Από την άλλη, σε παρακαλώ, θέλω να σε δω να περπατάς και να συναρπάζεις μέσα σε ένα υπέροχο, λευκό κοστουμι! ΕΣΥ, τα ψηλοτάκουνα κι ο κόσμος στα πόδια σου! ❤

To sessile the female side of life προτείνει πάντα τα ομορφότερα!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED