Skip to main content
images easyblog articles 9487 LikeWomanCover a43d5e35

4 Πράγματα Που Κάνει Η Jennifer Lopez Και Μένει Αγέραστη

Μετά και την εκρηκτική εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Half Time Show του Super Bowl, όλοι μιλούν για το “φαινόμενο JLo” αφού η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός στα 50 της χρόνια, έχει την ενέργεια μιας έφηβης.

Η διάσημη performer έχει πει σε συνεντεύξεις της πως φροντίζει να είναι προσηλωμένη σε αυτό που θα βάλει στόχο και σε αυτό αποδίδει την πολυετή καριέρα της. Εμείς όμως βρήκαμε το κρυφό της πλάνο και όλους τους κανόνες που ακολουθεί η ίδια στη ζωή της, για να παραμένει λαμπερή και νεότερη από ποτέ…

Η JLo ΔΕΝ κάνει ηλιοθεραπεία

Βγαίνει μεν στον ήλιο, αλλά με τα απαραίτητα αντηλιακά προϊόντα, χωρίς να κάθεται πολλές ώρες στον ήλιο. Εξάλλου έχουμε πει πως οι ακτίνες του ήλιου καταστρέφουν το κολλαγόνο και τις ελαστικές ίνες του δέρματος.

Η JLo ΔΕΝ απολαμβάνει τις καταχρήσεις που ίσως λατρεύεις εσύ

“Δεν πίνω, δεν καπνίζω κι αποφεύγω την καφεΐνη”, έχει πει σε συνέντευξή της και έχει απόλυτο δίκιο. Η Jennifer αποφάσισε να αποφύγει τις τρεις βασικές συνήθειες που καταστρέφουν κάθε προσπάθειά σου να ανανεώσεις τον οργανισμό σου. 

Η JLo κοιμάται αρκετές ώρες

Η νούμερα ένα συμβουλή που δίνει στις συνεντεύξεις της είναι ο καλός ύπνος. Ιδανικά θέλει να κοιμάται 9 με 10 ώρες αλλά φροντίζει να είναι τουλάχιστον 8 σε καθημερινή βάση.

Η JLo πίνει πολύ νερό

“Πίνω πολύ νερό και ειδικά πριν από την προπόνηση, βοηθά να δώσεις παραπάνω και να καταφέρεις παραπάνω κατά την εκγύμναση” είχε εξηγήσει στο Hello. Πάνω από όλα η ενυδάτωση αγαπημένη.

RELATED