Αμπαλάζ Δώρων: Δεν Θέλει Κόπο…Θέλει Τρόπο!

Οι γιορτές είναι πια εδώ και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη αγοράσει τα δώρα για τους αγαπημένους μας. Κάποιοι όμως ίσως να τα επιλέγετε ακόμα. Αυτό που απασχολεί τους περισσότερους από εμάς είναι πως θα τα ντύσουμε και θα τα στολίσουμε ώστε να εντυπωσιάσει τα αγαπημένα μας πρόσωπα .Η πρόταση μας είναι, αν έχετε όρεξη να τα πακετάρετε μόνοι σας! Εκτός από γουστόζικα είναι και πιο προσωπικά εφόσον έχουμε αφήσει την δικιά μας πινελιά στον στολισμό τους. Στα καταστήματα συνήθως κάνουν ένα τυπικό αμπαλάζ που δεν προσδίδει το προσωπικό μας γούστο! Επίσης δεν χρειάζεται να κάνουμε έξοδ,α αγοράζοντας ακριβά χαρτιά περιτυλίγματος και κορδέλες, ή σακούλες χάρτινες . Τα περισσότερα μπορούμε να τα κάνουμε μόνες μας. Όσο φορτώνουμε το στολισμό ενός δώρου, τόσο πιο δελεαστικό γίνετα,ι παρ’ όλα αυτά τελευταία μόδα στο αμπαλάζ είναι το less is more!

Χαρτί κράφτ, μαύρο ματ , λευκό ματ

Μπορούμε να το προμηθευτούμε από μαγαζιά με είδη συσκευασίας που πωλούν και χονδρικής. Είναι ένα πολύ οικονομικό χαρτί πάνω στο οποίο μπορούμε να εκφραστούμε αν έχουμε ταλέντο στη ζωγραφική ή μπορούμε και να γράψουμε ένα ποίημα ή απλά το όνομα του εορτάζοντα.

Μπορούμε να το δέσουμε με μια ωραία λευκή κορδέλα φαρδιά ή και λεπτή, μπορούμε να κάνουμε διχρωμία στις κορδέλες ή με κορδόνι τύπου σπάγκος ακόμη και να το κλείσουμε με μορφή σακούλας με χάρτινα δαντελωτά σχέδια.

Ένας ωραίος μεγάλος φιόγκος είναι μια απλή αλλά πάντα κομψή λύση να κλείσουμε ένα δώρο, αρκεί να μάθουμε τα βασικά του πως να κάνουμε φιόγκους.

Με ένα βουλοκέρι σφραγίζουμε την κορδέλα και στολίζουμε με μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια που έχουμε πάρει και για το δέντρο μας.

Τέλος μια τελευταία μόδα είναι τα wasi tapes τα οποία μπορούμε να τα προμηθευτούμε από καταστήματα με σχολικά είδη ή είδη γραφικής ύλης. Με συνδυασμό ταινιών μπορούμε να σχεδιάσουμε πάνω στο χαρτί συσκευασίας έλατο, χιονονιφάδα και ότι άλλο επιτρέπει η φαντασία μας!

Και τέλοςμια μικρή τρελίτσα!! Με μια παλιά καθαρή κάλτσα!!

Καλή επιτυχία αγαπημένες μου και να ξέρετε ότι είμαι εδώ για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε. Οι ιδέες πολλές και με μεγάλη μου χαρά θα τις μοιραστώ μαζί σας και από εδώ ή και σε μία επίσκεψη στον χώρο σας εάν χρειαστείς.

Σας φιλώ προς το παρών και μείνετε συντονισμένες για το επόμενο θέμα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε ΕΔΩ και δείτε την προσφορά μας!

facebook

instagram

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue