Αυτά είναι τα πιο hot χειροποίητα μαγιό που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι

​Ήδη έχουμε διανύσει το μισό καλοκαίρι. Ο Ιούλιος έφτασε στο τέλος και υποδεχόμαστε τον Αύγουστο, μαζί με τις βαλίτσες μας έτοιμες για διακοπές. Και εάν κάποιοι δεν arrive-αρετε για κάποιο νησί, εκμεταλλευτείτε τις ομορφιές της πόλης και τις κοντινές πανέμορφες παραλίες.  

Εάν λοιπόν, είσαστε και εσείς fun των μαγιό, σίγουρα δεν θα φύγεται με ένα, αλλά με πολλά. 

Αυτή τη φορά διαλέξαμε τα πιο hot μαγιό από την συλλογή της αγαπημένης μας κύπριας σχεδιάστριας Μαρίας Αριστείδου

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε την πολυτέλεια των υφασμάτων της και την άριστη ποιότητα της ραφής τους. Οι κλωστές που επιλέγει έρχονται από την Ιταλία και την Γαλλία και το αποτέλεσμα που έχει το κάθε ύφασμα είναι τελείως διαφορετικό.

Τα υφάσματά της διακρίνονται για τις πλέξεις τους και κάνουν τις δημιουργίες της ακόμη πιο ενδιαφέρουσες και μοναδικές.

Δεν θα σας πούμε όμως τίποτα άλλο, σας αφήνουμε να απολαύσετε την συλλογή της και να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας στιλ και σωματότυπο σας. Να πούμε ότι μπορείτε να διαλέξετε και μαγιό για τον καλό σας, αφού έχει συμπεριλάβει και την αντρική καλοκαιρινή σειρά στην κολεξιόν της.

Ακολουθείστε την Μαρία Αριστείδου στα social για να δείτε όλη την συλλογή της όχι μόνο στα μαγιό αλλά και στα ρούχα. Facebook | Instagram | web

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue