Αυτές είναι τηλεοπτικές σειρές

Σας είπα, ότι βλέπω και μου αρέσει θα σας το παρουσιάζω. Καμιά φορά βέβαια σας γράφω και για καμιά βλακεία μόνο και μόνο να σας προφυλάξω από να την δείτε. Γι’ αυτήν την σειρά όμως έχω να πω μόνο καλά.

Κατ’ αρχήν είναι περσινή και διαρκεί 6 επεισόδια. Ούτε συνέχειες, ούτε δεύτερη, Τρίτη, τέταρτη σεζόν, ούτε τίποτα… Το BBC One και ο αειθαλής συγγραφέας John le Carré, εγγυώνται τα πάντα. Έγραψε το βιβλίο το 1993 και πέρσι στα 85 του χρόνια, το απόλαυσε σ’ αυτήν την τηλεοπτική σειρά που είναι μούρλια.

The Night Manager

Το The Night Manager είναι Βρετανική παραγωγή βέβαια και σκηνοθετημένη από την Susanne Bier. Δανέζα σκηνοθέτρια, η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης που έχει κερδίσει Oscar, Χρυσή Σφαίρα και Emmy. Και αυτήν την σειρά την έκανε τόσο ωραία, που σας πληροφορώ ότι ήταν υποψήφια για 31 βραβεία, από τα οποία κέρδισε τα 12. Η σειρά όπως ήταν φυσικό πουλήθηκε σε 180 χώρες και το BBC One τρίβει τα χέρια του……

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και το βίντεο στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue