Αυτές Οι Γιορτές Έχουν Τις Πιο Sparkle Ιδέες Για Μακιγιάζ

Last Christmas I gave you my heart.. this Christmas I’ll give you 4 Makeup ideas!!!

Ψάξαμε και βρήκαμε μακιγιάζ που θα σε εμπνεύσουν για να κάνεις το δικό σου glamourous μακιγιάζ τώρα τις γιορτές, όπως μια star!

Bronze Godess
Φρύδια χτενισμένα προς τα πάνω. Μπρονζε σκιά που περιγράφει όλο το μάτι, πο φτάνει σχεδόν κοντά στο φρύδι. Αρκετή μαύρη μάσκαρα και γιατί όχι.. μπρονζέ κραγιόν!

Re(d)volution
Κόκκινη shimmer σκιά σε μικρή ποσότητα που σβήνει απαλά προς τα φρύδια, λεπτή φινετσάτη γραμμή eyeliner, μαύρη μάσκαρα και κραγιόν κόκκινο φλογερό!

Black cherry Queen

Magenda(βυσσινί -μοβ) shimmer σκιά στο πάνω και κάτω βλέφαρο όπως στο Smokey . Μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού και nude χείλη.

Classic Lady

Γραμμή με μαύρο eyeliner για να πετύχεις το cat-eye. Για να το ενισχύσεις μπορείς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες και φυσικά.. Κόκκινο μα τόσο κόκκινο κραγιόν!

Μαρίνα Λυμπεροπούλου MakeUp Artist

Η αγαπημένη Coco Chanel έλεγε πως “Η ομορφιά ξεκινάει τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου”. Πιστεύω λοιπόν πως όλες οι γυναίκες από τη φύση μας είμαστε όμορφες αρκεί να το αναγνωρίσουμε. Ως Makeup Artist αυτό που λέω σε όλες τις γυναίκες είναι πως το μακιγιάζ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να μπορούμε να αναδεικνύουμε τη δική μας ξεχωριστή ομορφιά.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue