Αυτό Είναι Το Βίντεο Που Κυκλοφόρησε Και Μας Δείχνει Πως Να Απολυμαίνουμε Τα Ψώνια Μας

Aυτό είναι ένα πολύ χρηστικό βίντεο που κυκλοφόρησε ο Jeffrey VanWingen, γιατρός στο Family Medicine Specialists και ανέβασε στο Facebook δείχνοντας μας πως πρέπει να απολυμαίνουμε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, αυτή την περίοδο.

Δείχνει βήμα βήμα πως πρέπει να καθαρίζουμε τις συσκευασίες των τροφίμων που έχουμε ψωνίσει πριν τις αποθηκεύσουμε στα ντουλάπια μας.

Το κομμάτι της απολύμανσης είναι πάρα πολύ σημαντικό υτές τις μέρες.  Η επίσημη οδηγία του γιατρού είναι ένα θέλεις κάποιος να αποφύγει την μεταφορά μικροβίων στο σπίτι του είναι να αφήσει τα ψώνια του για 3 ημέρες χωρίς να τα αγγίξει.

Δείτε το βίντεο:

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue