Αυτό το καλοκαίρι εάν θέλεις να είσαι trendy θα φορέσεις τα παπούτσια της Άννας Δεσποτοπούλου

Η Άννα Δεσποτούπουλου είναι από τις αγαπημένες influencer του likewoman.gr. Είναι όμορφη έχεις στυλ και ξέρει φυσικά πως να προβάλει το προιόν της. Προσωπικά την γνώρισα πριν 6 χρόνια και από τότε την παρακολουθώ συνέχεια. 

Έχει σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία, αλλά το πάθος της για την μόδα και τα παπούτσια την κέρδισε.

Άρχισε να ασχολείται εντατικά με αυτό το κομμάτι καθώς ο πατέρας της διέθετε βιοτεχνία παπουτσιών. Έτσι οραματίστηκε και δημιούργησε τα δικά της σχέδια τα οποία λατρεύουμε όλες.
Τα τελευταία δύο χρόνια το brand της έχει απογειωθεί. Μπαίνοντας στο λογαριασμό της θα δείτε υπέροχα σχέδια και είμαι σίγουρη ότι καμία δεν θα μπορέσει να αντισταθεί.

Σήμερα επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα δικά μας αγαπημένα για αυτή τη σεζόν.

Και εάν θέλετε να δείτε και τα υπόλοιπα δεν έχετε παρά να την ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τη συλλογή της και φυσικά να αποκτήσετε και εσείς το αγαπημένο σας ζευγάρι!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue