Skip to main content
kim kardashian c98d47d4

Αληθινές ιστορίες πίσω από τους πιο ακριβοπληρωμένους προσωπικούς βοηθούς στο Hollywood

Δεν είναι μυστικό ότι οι πλούσιοι και διάσημοι έχουν συνήθως μια στρατιά ανθρώπων που εργάζονται για αυτούς.

Από στιλίστες μέχρι νοικοκυρές, όσο πιο περιζήτητος είναι ο celebrity, τόσο περισσότερο προσωπικό διαθέτει συνήθως. Οι περισσότεροι από εκείνους δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τη μέρα τους χωρίς έναν βοηθό που γνωρίζει το πρόγραμμά τους, να οργανώνει τις δουλειές τους και είναι μαζί τους σε κάθε βήμα της δημόσιας και προσωπικής τους ζωής.

Φυσικά, το να είσαι βοηθός ενός διάσημου προσώπου είναι συνήθως μια πολύ καλά αμειβόμενη δουλειά, αλλά συχνά μπορεί να είναι και πολύ αγχωτικό. Αυτά τα πρόσωπα γνωρίζουν τους διασημότερους πελάτες καλύτερα από τον καθένα, ωστόσο τι έχουν να πουν γι ‘αυτούς; Αυτές είναι οι αληθινές ιστορίες, καλές και κακές, από τους προσωπικούς βοηθούς στο Hollywood – ανθρώπους που βοήθησαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα.

Victoria Asher – Britney Spears

Η popstar Britney Spears σίγουρα δυσκολεύτηκε να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για να είναι στην ομάδα της, γι’ αυτό και οι θαυμαστές είναι χαρούμενοι που η νέα προσωπική βοηθός της φαίνεται να κάνει εξαιρετική δουλειά.

Η ίδια είναι επίσης γνωστή ως Vicky T και παρουσιάστηκε δημόσια ως η νέα βοηθός της Britney Spears σε μια έκθεση Van Gogh τον Νοέμβριο του 2021.

Steph Shep – Kim Kardashian

Η Stephany έγινε βοηθός της σταρ το 2013 και αργότερα προήχθη ως διευθύντρια επιχειρήσεων της Kardashian West Brands. Το 2017 οι δρόμοι των δύο γυναικών χώρισαν και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν σε κόντρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stephanie suganami (@steph_shep)

Ωστόσο, η Kim Kardashian αποκάλυψε το 2018 αποκάλυψε «Παιδιά, δεν είχαμε ποτέ κόντρα. Η ίδια ήθελε να πάει σε μία διαφορετική κατεύθυνση. Το σέβομαι αυτό. Μου αρέσει να δίνω αυτή την ενθάρρυνση με όποιον συνεργάζομαι. Ακριβώς επειδή οι άνθρωποι σταματούν να συνεργάζονται, δεν σημαίνει ότι διαφωνούν και παύουν να είναι φίλοι».

Amie Castaldo – Naomi Campbell

Δεν τελειώνουν όλες οι ιστορίες με τους προσωπικούς βοηθούς με πολυτελή δώρα και γλυκούς αποχαιρετισμούς. Μερικές φορές, μπορεί να καταλήξουν σε μηνύσεις και πρωτοσέλιδα. Η Naomi Campbell έγινε πρωτοσέλιδο στις όταν η πρώην βοηθός της Amie Castaldo ισχυρίστηκε ότι το μοντέλο ήταν συχνά εχθρικό απέναντί ​​της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

Στο τέλος, η Castaldo ισχυρίστηκε ότι τα παράτησε όταν η Campbell θύμωσε άσκοπα που δεν μπορούσε να κλείσει τον αγαπημένο της κομμωτή για μια εκδήλωση. Τα γεγονότα εξακολουθούν να απασχολούν τον Τύπο κάθε τόσο, πιθανότατα προς απογοήτευση της Naomi.

Lara Marsden – Brad Pitt

Ο σταρ του Hollywood Brad Pitt ήταν στη βιομηχανία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και με τα χρόνια είχε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που εργάζονταν στην ομάδα του. Όταν ο ηθοποιός γύριζε την ταινία δράσης World War Z το 2011, η προσωπική του βοηθός ήταν η Lara Marsden.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Ωστόσο, η Mardsen εγκατέλειψε τη θέση της αφού βρέθηκε στο επίκεντρο χάρη στον ρομαντικό σύνδεσμο με το αφεντικό της.

Melissa Toubati – Meghan Markle

Η προσωπική βοηθός της Δούκισσας του Sussex το 2018 ήταν η Melissa Toubati που εργαζόταν στο παρελθόν για τον Robbie Williams και τη σύζυγό του Ayda Field. Ωστόσο, μετά από μόλις έξι μήνες, η Τoubati παραιτήθηκε επειδή η δουλειά αυτή ήταν πολύ αγχωτική για εκείνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sussex Daily (@sussexdaily)

Μια πηγή στη Mirror αποκάλυψε ότι η δουλειά είχε «υψηλή πίεση και στο τέλος, έγινε υπερβολική». Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι υπήρξαν πολλές απαιτήσεις και συχνά κατέληγε να βάζει τα κλάματα. Εξαιτίας αυτού, η Δούκισσα του Sussex και η Melissa Toubati χώρισαν.

Cover Photo: Instagram @steph_shep

RECENT

RELATED