Skip to main content
alterlife e3512b03

Ζήσε τη νέα εμπειρία ALTERLIFE Beauty στο Golden Hall

Σε ένα ξεχωριστό χώρο, στο ALTERLIFE Beauty του Golden  Hall, πραγματοποιήθηκε στις 21-26 Ιουνίου, μια εβδομάδα ομορφιάς και νεότητας, όπου γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, επισκέφτηκαν το νεοσύστατο χώρο να γνωρίσουν τις νέες θεραπείες, τις υπηρεσίες αλλά και την υψηλή ποιότητα και αισθητική του νέου κέντρου. Ιδιαίτερα, παρουσιάστηκε η συνεργασία του ALTERLIFE Beauty με τη γαλλική εταιρεία καλλυντικών και θεραπειών ινστιτούτου Sothys Paris.

Με αυτή την αφορμή επιλεγμένες Beauty και Health Editors,  επισκέφτηκαν το ινστιτούτο αισθητικής του Golden Hall, και έγινε παρουσίαση ολόκληρου του κέντρου, που φιλοδοξεί να γίνει το πόλος έλξης και ενδιαφέροντος όσων  επιδιώκουν καλύτερη εμφάνιση με τα πιο σύγχρονα μέσα που διαθέτει η τεχνολογία και η κοσμητολογία.

Η ALTERLIFE Beauty, είναι το πρώτο ινστιτούτο αισθητικής της αλυσίδας ALTERLIFE, που ήδη διαθέτει 45 γυμναστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο, και θεωρείται ο leader του fitness στην Ελλάδα με πάνω από 40.000 ενεργά μέλη. Εμπνευστές και συνδημιουργοί αυτού του ξεχωριστού χώρου, είναι ο Απόστολος Βιτουλαδίτης, Γενικός Διευθυντής και η Έφη Λαψάνα, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας, με 20ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας. Συνιδιοκτήτες από το 2001 του Oxygen Plus στην Κέρκυρα, ενός πολυδύναμου κέντρου Άσκησης, Διατροφής και Αισθητικής. Το πολυβραβευμενο κέντρο αισθητικής, (Platinum Award, 2 Gold Awards @ Aesthetic Awards 2020) διαθέτει πλήρη τμήματα, LASER αποτρίχωσης, θεραπειών προσώπου, σώματος & spa, με εμπειρία σε υψηλού επιπέδου  υπηρεσίες αισθητικής.

PKT 1329

Το αποτέλεσμα του συνδυασμού της πολυετούς εμπειρίας, με την αναπτυξιακή δυναμική της αλυσίδας ALTERLIFE, δημιούργησε το ALTERLIFE Beauty στο Golden Hall,  το οποίο ολοκληρώθηκε τα Χριστούγεννα του 2019 και έχει στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο μέλος ή μη της ALTERLIFE.

Στόχος είναι «μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας και ταυτόχρονα αποτελέσματα με διάρκεια».

IMG 0197

Λειτουργεί πλήρες ινστιτούτο, με εξειδικευμένο προσωπικό και  εξοπλισμό με νέες τεχνολογίες για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση του πελάτη.

Διαθέτει τρία τμήματα:

  • LASER αποτρίχωση με το Soprano Ice Platinum, το τελειότερο LASER αποτρίχωσης για οριστικό αποτέλεσμα και 5ετή γραπτή εγγύηση αποτελέσματος από την ALTERLIFE Beauty
  • Θεραπείες Σώματος (Αδυνάτισμα, Σύσφιξη και αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας) με συνδυασμό διατροφολογικής παρακολούθησης από έμπειρους ειδικούς και με τα τελειότερα μηχανήματα: Cryolipolysis Clatuu Alpha (μονοσυνεδρία) και το καινούριο καινοτόμο μοντέλο της LPG Endermologie
  • Θεραπείες Προσώπου με τα προϊόντα της καταξιωμένης Γαλλικής εταιρείας με πάνω από 80 χρόνια ιστορίας στο χώρο της Αισθητικής, Sothys Paris.

IMG 0196

Λίγα λόγια για την SOTHYS: Είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς και των θεραπειών ινστιτούτου, με Γαλλική Προέλευση και δυναμική παρουσία στην Ελλάδα σε επιλεγμένα κέντρα Αισθητικής, Ιατρικής Αισθητικής & SPA για περισσότερα από 30 χρόνια. Έχει τεράστια τεχνογνωσία από το 1946, με δικά της εργαστήρια έρευνας σε φυσικά προϊόντα που παράγει η ίδια. Έχει πλήρεις σειρές θεραπειών για πρόσωπο, σώμα για γυναίκες και άνδρες!

PKT 1413

Το ALTERLIFE Beauty μπορεί να προσφέρει σε κάθε γυναίκα και άνδρα την απόλυτη εμπειρία φροντίδας και ομορφιάς, σε ένα περιβάλλον το οποίο έχει σχεδιαστεί με βάση την εργονομία και την απόλαυση. Επισκεφτείτε το νέο hot spot στο 1o όροφο του Golden Hall (νέα πτέρυγα). Επιπλέον παροχή: Σε κάθε επισκέπτη ή πελάτη είναι εξασφαλισμένο για 2 ώρες Δωρεάν Parking στο Golden Hall, για κάθε επίσκεψη. Δυνατότητα online booking: https://alterlifebeauty.gr/online-booking/

Για πληροφορίες απευθυνθείτε alterlifebeauty.gr ή στο τηλέφωνο 210 7102662.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED