Skip to main content
likewomangr and just like that eidan c8ceaaa1

And Just Like That: Η Carrie Bradshaw θα ραγίσει ξανά την καρδιά του Aidan; Ποια καταστρέφει τη ζωή τους.

Και έτσι… Η Carrie Bradshaw θα ραγίσει ξανά την καρδιά του Aidan: Πώς η πιο τοξική τηλεοπτική φίλη όλων των εποχών πρόκειται να καταστρέψει τη ζωή του ερωτευμένου ξυλουργού για τελευταία φορά.

Τον απάτησε, φώναζε, γκρίνιαζε και γκρίνιαζε μαζί του σε όλη τη διάρκεια του ρομαντισμού τους.

Ο Aidan Shaw επέστρεψε για έναν τρίτο γύρο βασανιστηρίων καθώς επιστρέφει στη ζωή της Carrie Bradshaw στο spin-off Sex And The City, And Just Like That…

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας της σειράς του HBO ο χαρακτήρας της Sarah Jessica Parker, Carrie, αναζωπυρώνει τον έρωτά της με τον Shaw (John Corbett).

Το επεισόδιο ξεκινά με την Carrie και τον Aidan να ξαναβρίσκονται στη Νέα Υόρκη στο διαμέρισμα του Che μετά από άλλη μια εβδομάδα χωριστά.

Αποκαλύφθηκε ότι το ταξίδι της Carrie στη φάρμα του καλού της στη Βιρτζίνια στο τέλος του επεισοδίου της περασμένης εβδομάδας γνώρισε τους τρεις γιους του Aidan, αλλά εξακολουθεί να ανησυχεί για την εντύπωση που άφησε στους εφήβους.

Στο τέλος του επεισοδίου η Carrie συναντά την πρώην σύζυγο του Aidan, Kathy, η οποία αποκαλύπτει ότι ο λόγος που θέλει να συναντηθούν είναι να της ζητήσει να μην γράφει για τους γιους της.

«Γνωρίζω το ιστορικό σου με τον Aidan και δεν μπορείς να τον πληγώσεις ξανά γιατί δεν είναι μόνο ο Aidan τώρα, είναι τα αγόρια μου», προειδοποιεί η Kathy.

Οι έντονες διαφωνίες μεταξύ των θαυμαστών έχουν μαίνεται στο Reddit αφού η Carrie έδειξε ότι ήταν τελικά έτοιμη να τακτοποιηθεί με τον ερωτευμένο ξυλουργό και τα τρία παιδιά του στην εξοχική του εξοχική κατοικία.

«Η Carrie έχει ωριμάσει πολύ όπως είδαμε στο AJLT S1 και έχει συνηθίσει σε μια ήρεμη οικιακή ζωή με τον Big, οπότε πιστεύω ότι τώρα θα εκτιμήσει πραγματικά τον Aidan και τη ζωή που μπορεί να έχει μαζί του», είπε ένας θαυμαστής στο Reddit, αναφερόμενος στον αναζωπυρωμένο ρομαντισμό του ζευγαριού στο And Just Like That…

«Η Carrie έχει ωριμάσει πολύ όπως είδαμε στο AJLT S1 και έχει συνηθίσει σε μια ήρεμη οικιακή ζωή με τον Big, οπότε πιστεύω ότι τώρα θα εκτιμήσει πραγματικά τον Aidan και τη ζωή που μπορεί να έχει μαζί του», είπε ένας θαυμαστής στο Reddit, αναφερόμενος στον αναζωπυρωμένο ρομαντισμό του ζευγαριού στο And Just Like That…

Πολλοί συμφώνησαν ότι η fashionista «δεν άξιζε έναν άντρα σαν τον Aidan αφού τον πέρασε από χρόνια κόλασης.

Το ειδύλλιο της Carrie και του Aidan στην τρίτη σεζόν της αρχικής σειράς έγινε γρήγορα ξινίλα αφού απάτησε τον ξυλουργό με τον πρώην της τότε, Mr Big (Chris Noth)

“Αν και ο Aidan έκανε λάθος για την Carrie, ήταν ένας πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος και η Carrie τον έκανε τόσο βρώμικο.”

Μετά τη συμφιλίωση, ο Aidan έκανε πρόταση γάμου στην αρθρογράφο και εκείνη είπε ναι, αλλά αργότερα κρύωσε λόγω της αδυναμίας της να δεσμευτεί πλήρως.

Ωστόσο, η κριτική για το πώς κακομεταχειρίστηκε τον Aidan δεν περιορίστηκε στα σχόλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς συγγραφείς να πιστεύουν ότι η επιστροφή με την Carrie είναι σοβαρό λάθος.

«Γιατί στο καλό είναι όλοι τόσο ερωτευμένοι με την Carrie Bradshaw;» ρώτησε ο Νεοϋορκέζος συγγραφέας Mark Herrera στο Medium.

Πράγματι, οι θαυμαστές θα θυμούνται ότι η Carrie όχι μόνο απάτησε τον Aidan με τον Big πολλές φορές αλλά και γιατί κάθησε μαζί του για να τον περιθάλψει.

Ο Herrera ξεχωρίζει τη σχέση της Carrie με τον Aidan – η οποία αποτέλεσε το σκηνικό των περισσότερων σεζόν SATC από την τρίτη έως την έκτη, καθώς και τη συνέχεια της ταινίας – ως ένα κραυγαλέο παράδειγμα gaslighting.

«Ας ξεφύγουμε από το προφανές: όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, απάτησε τον Aidan με τον Big. ΠΟΛΥ. Και σταμάτησε μόνο όταν την έπιασε και την επέπληξε η Σάρλοτ», έγραψε.

«Ακόμα κι αν βάλει στην άκρη αυτόν τον γιγαντιαίο μαύρο λεκέ, εμφάνιζε συχνά μια σειρά από συμπεριφορές στις σχέσεις της που σήμερα θα θεωρούνταν «τοξικές».

Όχι μόνο κατηγόρησε τον Aidan που της έσπασε το φορητό υπολογιστή, παρά το γεγονός ότι έφταιγε που δεν είχε εφεδρικό σύστημα, αλλά το έσκασε μαζί του όταν της αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο.

Προσπάθησε επίσης να αναγκάσει τον Big και τον Aidan να γίνουν «φίλοι» μετά το σκάνδαλο της εξαπάτησης, προσαλώντας τον άντρα που τελικά βοήθησε να ραγίσει την καρδιά του Aidan στο ιδιωτικό του εξοχικό που έχτισε με τα ίδια του τα χέρια.

Αφού ο Aidan αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην Carrie, εκείνη γκρίνιαξε για το δαχτυλίδι αρραβώνων που διάλεξε και όταν η Samantha τελικά βοήθησε τον Aidan να πάρει ένα νέο, φόρεσε το δαχτυλίδι στο λαιμό της.

Ενώ οι φίλοι της εξέφρασαν ανησυχίες για το ότι θα πάει πολύ γρήγορα στο αναζωπυρωμένο ειδύλλιό της με τον Aidan, η Carrie αποκάλυψε εκρηκτικά ότι αναρωτιέται αν ο γάμος της με τον εκλιπόντα σύζυγό της Big ήταν λάθος.

Έπειτα χώρισε ΞΑΝΑ με τον Aidan αφού εκείνος αγόρασε το διαμέρισμά της και το διπλανό για να το φτιάξει σπίτι, και όμως εξακολουθεί να επιστρέφει κοντά της στο Just Like That… είναι λες θέλει να αυτοτιμωρείται.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Aidan έχει αρχίσει ένα ειδύλλιο με την Carrie στο reboot show.

Ξεκίνησαν με ακριβές διαμονές σε ξενοδοχεία και μετακόμισαν στο διαμέρισμα του φίλου Ché, λόγω της απροθυμίας του Aidan να μείνει στο σπίτι της Carrie λόγω της ιστορίας τους.

Τα πράγματα ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο όταν δέχεται να πετάξει στην αγροικία του στη Βιρτζίνια και να συναντήσει τους γιους του.

Και ενώ οι φίλοι της εξέφρασαν ανησυχίες για το ότι το πάει πολύ γρήγορα, η Carrie αποκάλυψε εκρηκτικά ότι αναρωτιέται αν ο γάμος της με τον εκλιπόντα σύζυγό της Big ήταν λάθος.

Το And Just Like That… ακολουθεί τις κυρίες από την εμβληματική δραματική σειρά της δεκαετίας του ’90 Sex and the City σε μεταγενέστερο στάδιο της ζωής τους και έχει σχεδιαστεί για να ελκύει τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς θεατές.

cover photo instagram @justlikethatmax

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED