Η Συναισθηματική Ειλικρίνεια Της Angelina Jolie Γίνεται Μάθημα Για Όλους Εμάς

Είναι πάρα πολύ εύκολο για όλους εμάς να υποθέσουμε ότι η Angelina Jolie διαθέτει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση του κόσμου – ειδικά όταν εμφανίζεται στις οθόνες μας υποδυόμενη διάφορες θηλυκές παρουσίες, όπως για παράδειγμα ο ρόλος της στο Maleficent: Mistressof Evil (και πολύ σύντομα ως Thena στο The Eternals). Όμως, η ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι, όπως και εμείς, έτσι κι εκείνη μερικές φορές δεν αισθάνεται καθόλου δυνατή.

«Είμαι σαν όλους τους ανθρώπους και … ειδικά αυτά τα τελευταία χρόνια που δεν ήταν και τα πιο εύκολα, δεν αισθάνομαι πολύ δυνατή», αποκάλυψε η Jolie κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου. Φυσικά, αναφερόταν στο διαζύγιό της από τον Brad Pitt το 2016 μετά από 12 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια γάμου.

Για τη Jolie, η ενσάρκωση ρόλων απίστευτων χαρακτήρων – όπως το Maleficent και η Thena – της επιτρέπει να ανακτά δύναμη και συναισθηματική ευεξία. «…και είμαι τόσο ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να παίξω χαρακτήρες αυτού του είδους, που βγάζουν κάθε δύναμη που έχω μέσα μου και που μου θυμίζουν ότι μπορώ να είμαι δυνατή».

Η ηθοποιός πρώτη φορά θα συνοδεύεται από ένα αστρικό cast, όπως ο Richard Madden (στο ρόλο του Icarus), ο Kumail Nanjiani (Kingo), η Lauren Ridloff (Makkari), ο Brian Tyree Henry (Phastos), η Salma Hayek (Ajak), η LiaMc Hugh (Sprite), ο Don Lee (Gilgamesh) και η Natalie Portman που πρόκειται να παίξει την πρώτη γυναίκα Thor. Οι Eternals περιστρέφονται γύρω από έναν αγώνα αθάνατων που κυριάρχησαν στον πλανήτη Γη πριν από 35.000 χρόνια.

Η πρόβα για το ρόλο δεν ήταν καθόλου εύκολη για τη Jolie: «Μερικές φορές αισθάνεσαι πραγματικά ότι είσαι στα downσου και πρέπει να το αλλάξεις όλο αυτό», συνέχισε. «Αυτή τη στιγμή, για τη Thena, έχω να κάνω τόσο πολύ εξάσκηση και είναι τόσο θετική, τόσο υγιής και τόσο επιθετική που συχνά νιώθω ότι όλο αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Αλλά πρέπει να μάθουμε να πιέζουμε τον εαυτό μας».

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός, εκτός από τις ταινίες που έχει γράψει και σκηνοθετήσει, έχει επίσης πραγματοποιήσει πολλά φιλανθρωπικά έργα, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας των προσφύγων σε συνεργασία με τον ΟΗΕ. Για το λόγο αυτό η ηθοποιός δημιούργησε το δικό της κανάλι YouTube, χρησιμοποιώντας το ως πλατφόρμα για να μοιραστεί τις γεμάτες πάθος ομιλίες της των τελευταίων ετών. Μέχρι στιγμής, η Jolie έχει μοιραστεί δύο: την ομιλία της στην Υπουργική Συνάντηση της Γενικής Συνέλευσης του 2019 και την ομιλία της για τις γυναίκες του περιοδικού Hollywood Reporter το 2017. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue