Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα -Το ωράριο λειτουργίας

Βόλτα στα καταστήματα και ψώνια θα μπορούν να κάνουν και σήμερα, Κυριακή, οι καταναλωτές, με τους εμπόρους να ελπίζουν ότι θα τους προσελκύσουν οι προσφορές.
 
Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά σήμερα στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας, από τους εμπορικούς συλλόγους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
 
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού της έκπτωσης.
 
Η δυνατότητα λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, οι οποίες ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, προβλέπεται από το νέο νομοθετικό πλαίσιο που ορίζεται από το άρθρο 16 παρ. του Ν. 4177/2013.
 
iefimerida.gr 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue