Απλά… Robert De Niro


19 Αυγ 2017

Τι τίτλο να βάλεις σε ένα άρθρο για τον Robert De Niro; Τίποτα. Το όνομα του και μόνο αρκεί. Θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του καθώς και ο πιο σημαντικός εν ζωή. Αυτό οφείλεται κυρίως στην άκαμπτη τελειομανία του, στην άνεση του να υποδύεται συγκλονιστικά χαρακτήρες, και να παίζει μπροστά σε μία κάμερα λες και έχει κάποιον άνθρωπο απέναντι του.

i2.wp.com www.nikosonline.gr wp content uploads 2017 08 ROBERT DE NIRO05

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert Mario De Niro) είναι Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός γεννημένος στις 17 Αυγούστου 1943. Είναι γνωστός για την ενσάρκωση προβληματισμένων χαρακτήρων, για τη πολύχρονη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε καθώς και για τη συμμετοχή του στις πρώτες δουλειές του Μπράιαν Ντε Πάλμα.

Robert De Niro, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ηθοποιός, nikosonline.gr

Ο De Niro γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από γονείς ζωγράφους, οι οποίοι χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν 2 χρόνων. Αρχικά παρακολούθησε το Little Red School House αλλά αργότερα η μητέρα του τον πήγε στο High School of Music and Art της Νέας Υόρκης. Ήθελε το παιδί της να ασχοληθεί με τις τέχνες. Ο ίδιος, από αντίδραση τα παράτησε στην ηλικία των 13 ετών και οργανώθηκε σε μια συμμορία στη Μικρή Ιταλία. Αργότερα βέβαια όταν του μπήκε το μικρόβιο του ηθοποιού παρακολούθησε τα μαθήματα της Στέλλα Άντλερ καθώς και αυτά της δραματικής σχολής του Λι Στράσμπεργκ στο Actor’s Studio.

Robert De Niro, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ηθοποιός, nikosonline.gr

Robert De Niro, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ηθοποιός, nikosonline.gr

Μέσα στην δεκαετία του ‘ 60 ασχολήθηκε με θεατρικά εργαστήρια και με παραστάσεις εκτός off Broadway και με τις πρώτες ταινίες του Brian De Palma που ήταν ο πρώτος που τον πίστεψε. Πολύς κόσμος τον πρόσεξε όταν εμφανίστηκε στο ……

Η συνέχεια στο nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue