Skip to main content
images easyblog images 928 38f1cb47d6363a37fc9a07d9af8f86c7 XL 00f844ec

Αποκτήστε τα ωραιότερα χέρια με αυτές τις 7 συμβουλές από το μοντέλο Susan Schell

author likewoman

12 Ιούλ 2020

Η Susan Schell κάνει modeling χεριών. Τα χέρια της έχουν φωτογραφηθεί για πολλά γνωστά περιοδικά μόδας, όπως η Vogue, το Nylon Magazine, το Brides Magazine, το NY Magazine, κλπ… Το αντικείμενο διαφήμισης κάθε φορά ποικίλει: μπορεί να προβάλλεται κάποιο προϊόν ομορφιάς, κάποιες τεχνικές mani ή ακόμη και φαγητό! Λόγω επαγγέλματος λοιπόν, η Susan Schell έχει τεράστια εμπειρία στη φροντίδα και περιποίηση των χεριών και μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά ομορφιάς τους!

3fdc8c05af2091064ee8d7d391e9115b

  1. Μη χρησιμοποιείται καθόλου κόφτες για τα πετσάκια

Η No1 σημαντικότερη συμβουλή φροντίδας των χεριών είναι να ξεφορτωθείτε τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε για να αφαιρείτε τα πετσάκια και τις παρανυχίδες και αντ΄αυτού να χρησιμοποιείτε κρέμα ή ειδικό λαδάκι για αυτό τον σκοπό. Η συχνή αφαίρεσή τους μπορεί να τα κάνει να ξαναβγαίνου όλο και πιο σκληρά και άγρια, αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά εξαρχής. Τα πετσάκια είναι σαν τη ρίζα του νυχιού σας – αν θέλετε υγιή και μακριά νύχια, θα πρέπει να αρχίσετε να τα φροντίζετε κατάλληλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα ή ένα λαδάκι κατάλληλο για πετσάκια και να «σπρώξετε» απαλά για να απομακρυνθούν.

  1. Σπιτική μάσκα χεριών για τη νύχτα

Η επόμενη συμβουλή είναι ένα σκεύασμα (κατά προτίμηση σπιτικό που να περιέχει και έλαια) για να διατηρείτε τα χέρια σας ενυδατωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η Susan Schell, το βράδυ πριν από κάθε φωτογράφηση, χρησιμοποιεί στα χέρια της λοσιόν και στη συνέχεια φορά βαμβακερά γάντια για έξτρα ενυδάτωση. Το επόμενο πρωί το αποτέλεσμα είναι υπέροχα απαλό.

  1.  Κερί παραφίνης

Αν τα χέρια σας «σκάνε» ή ξεραίνονται πολύ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τότε ίσως θα έπρεπε να στραφείτε σε μια θεραπεία με κερί παραφίνης. Βυθίζετε τα χέρια (ή και τα πόδια, αν θέλετε) αρκετές φορές μέσα σε λιωμένο κερί παραφίνης, το αφήνετε να δράσει και στη συνέχεια καλύπτετε τις περιοχές με μια πετσέτα για να διατηρήσετε τη θερμότητα. Μετά από 10-15 λεπτά, ή όταν το κερί έχει πλέον κρυώσει και στεγνώσει, το αφαιρείτε κομμάτι-κομμάτι και το δέρμα κάτω από το κερί είναι απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο.

  1. Αφαίρεση βερνικιού

Ο ευκολότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για να αφαιρέσετε το απλό βερνίκι νυχιών ή ακόμη και το πιο περίπλοκο mani είναι τα βουτήξετε μερικά κομμάτια βαμβάκι μέσα σε ασετόν και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε πάνω στα νύχια αφήνοντάς τα αρκετή ώρα ώστε να μαλακώσουν κι έτσι να αφαιρέσετε το βερνίκι πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική όταν το βερνίκι είναι σκούρου χρώματος, οπότε σε αντίθετη περίπτωση πιθανόν να άφηνε σκούρα σημάδια.

  1. Αφαίρεση των «λεκέδων»

Αυτή η συμβουλή μπορεί να είναι κάτι το αυτονόητο αλλά δεν θα μπορούσαμε να την παραλείψουμε. Κατ ‘αρχάς, «λουστράρετε» ελαφρώς την επιφάνεια των νυχιών σας με μια απαλή λίμα για να βοηθήσετε στην απομάκρυνση των σημαδιών – συνήθως τα σημάδια είναι μόνο στα επιφανειακά στρώματα των νυχιών σας, έτσι ώστε όταν λειαίνονται, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά (απλώς να θυμάστε ότι η λείανση μπορεί επίσης να κάνει τα νύχια σας πιο λεπτά και αδύναμα, εάν το κάνετε πολύ επιθετικά, οπότε χρειάζονται απαλές κινήσεις). Στη συνέχεια τρίβετε τα νύχια σας με μια μαλακή οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώντας ένα μείγμα υπεροξειδίου, σόδας μαγειρέματος και χυμού λεμονιού, για να καθαρίσετε τυχόν υπόλοιπους λεκέδες. Ένας πολύ καλός τρόπος για να “εξαπατήσετε” τις πιο άσπρες άκρες των νυχιών σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι λεύκανσης – αυτό δεν είναι κάτι μόνιμο αλλά είναι μια χρήσιμη και γρήγορη λύση.

 

RECENT

RELATED