Αποκτήστε το πιο όμορφο χαμόγελο με τα πιο σύγχρονα μέσα!


31 Ιούλ 2017

Ένα όμορφο χαμόγελο, αποτελεί μεγάλο προσόν.  Εκφράζει γοητεία, σιγουριά και υποδηλώνει έναν άνθρωπο εγκάρδιο και αισιόδοξο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι άνθρωποι με όμορφο χαμόγελο πετυχαίνουν σε πολλά πράγματα με αυτό. Από συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας και το να πείθουν άλλους ανθρώπους χωρίς να χρειάζονται πολλά επιχειρήματα, μέχρι και να κερδίζουν το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου ευκολότερα.

Τι γίνεται όμως όταν το χαμόγελό μας δεν ανταποκρίνεται στην παραπάνω περιγραφή αλλά μπορεί να έχει δυσμορφίες; Το κρύβουμε, αποφεύγουμε να γελάσουμε για να μην φανούν οι οποιεσδήποτε ατέλειες κι έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Η σύγχρονη οδοντιατρική επιστήμη έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα βελτιώνοντας τα δύσμορφα χαμόγελα με εμφυτεύματα δοντιών. Η μέθοδος εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια αλλά ευρέως γνωστή έχει γίνει τα τελευταία.

Εμφυτεύματα Δοντιών για την βελτίωση της αισθητικής ενός χαμόγελου

Η τοποθέτησή τους αντικαθιστά τα δόντια που λείπουν. Αυτά μιμούνται την όψη των δοντιών και δημιουργούν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτησή τους γίνεται συνήθως σε ασθενείς που πάσχουν από περιοδοντίτιδα και τους έχουν πέσει τα δόντια, ασθενείς με άλλα οδοντιατρικά προβλήματα εξαιτίας των οποίων χρειάστηκε να κάνουν κάποια εξαγωγή, ή ασθενείς που έχουν υποστεί κάποιο ατύχημα.

Πως γίνεται;

Το εμφύτευμα είναι ουσιαστικά μία βίδα τιτανίου η οποία τοποθετείται στην γνάθο, όπως ακριβώς έχει τις ρίζες του και ένα κανονικό δόντι.

 

www.perioexperts.gr wp content uploads 2014 05 Picture1

Το εμφύτευμα χρειάζεται να παραμείνει στη γνάθο περίπου τρεις με  έξι μήνες έτσι ώστε να ενσωματωθεί φυσικά. Μόλις περάσει το διάστημα αυτό και τα ούλα έχουν επουλωθεί, τοποθετείται το προσθετικό σκέλος.

Πλεονεκτήματα

  • Προσφέρουν μόνιμα αποτελέσματα
  • Δεν επηρεάζουν την υγεία των δίπλα δοντιών
  • Δεν χρειάζεται να τροχιστούν διπλανά δόντια όπως στην τοποθέτηση γέφυρας
  • Δημιουργούν ένα κομψό, φυσικό αποτέλεσμα που διατηρείται
  • Δεν εμποδίζουν όταν μασάτε σκληρές τροφές
  • Δεν τραυματίζουν τα ούλα και τις βλεννογόνους
  • Δεν δημιουργούν την προδιάθεση για την δημιουργία μυκητιάσεων και στοματίτιδας

 Αν επιθυμείτε ένα όμορφο, κομψό χαμόγελο που θα φαίνεται φυσικό τότε τα εμφυτεύματα δοντιών είναι για σας η ιδανική λύση.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue