Αργυρώ Λεντούδη: Ο χορός των πεταλούδων

Πόσες φορές έχεις δει να πετούν τριγύρω σου πεταλούδες με πολλά και πλουμιστά χρώματα στα φτερά τους; Πολλές φορές θα μου απαντήσεις.
Όμως εγώ θα σου μιλήσω για μια γενναία Πεταλούδα. Την Ποθητή.
Γενναία από το κουκούλι της. Είχε ερωτήματα πολλά, πάρα πολλά για το πώς γεννήθηκε. Όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία μικρέ μου φίλε/μικρή μου φίλη.

Γιατί η Ποθητή είχε και ένα άλλο μεγάλο ερώτημα όταν γεννήθηκε. Γιατί να έχει άσπρα φτερά, ενώ όλες οι άλλες φίλες της είχαν χρωματιστά;
Το χρώμα των φτερών της τη στεναχωρούσε. Εκεί λοιπόν ξεκινά και η περιπέτεια που θα δίδασκε την Ποθητή πώς όποιο και αν ήταν το χρώμα των φτερών της,
σημασία είχε ότι ήταν δώρο από την οικογένειά της, τους γονείς της, τους προγόνους της και πιο πίσω ακόμα.
Και ακριβώς αυτά τα φτερά και η βοήθεια που θα έπαιρνε από καλούς φίλους, θα την ταξίδευαν πίσω στη μεγάλη οικογένειά της, που τόσο λαχταρούσε να επιστρέψει.

Εκεί θα καταλάβαινε τη σημασία και τη δύναμη των φτερών της, αλλά και τη σημασία του να θες κάτι πάρα πολύ!

iwrite.gr wp content uploads 2018 02 backcover 1

Η Αργυρώ Λεντούδη γεννήθηκε στο Νέο Καρλόβασι της Σάμου. Από μικρή ηλικία την έθελξε ο γραπτός λόγος με αποτέλεσμα τα τελευταία έτη να έχει γράψει τρία βιβλία: ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Αφύπνιση», που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ιβίσκος, καθώς και δύο βιβλία με προσανατολισμό την αυτογνωσία, με τίτλους «Γνώρισε τον Εαυτό σου με το εκκρεμές» και «Ενίσχυσε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές», που κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο iWrite.
To παραμύθι «Ο χορός των πεταλούδων» αποτελεί την πρώτη συγγραφική της απόπειρα στο χώρο του παιδικού παραμυθιού. Σε αυτό προσπαθεί να εισάγει έννοιες αυτογνωσίας και θετικού τρόπου σκέψης στο παιδικό αναγνωστικό κοινό, πιστεύοντας ακράδαντα ότι τα παιδιά είναι οντότητες που φέρουν περισσότερη δεκτικότητα και θετικότητα στα μηνύματα που περνά ένα παραμύθι. Στο πλαίσιο αυτό, «Ο χορός των πεταλούδων» αφορά τον αέναο δεσμό μεταξύ Ζωής και Θανάτου, αλλά και την περιπέτεια που συνδέει αυτές τις δύο έννοιες.

iwrite.gr wp content uploads 2018 02 ekremes2author photo

 

Αργυρώ Λεντούδη

Γεννήθηκα και µεγάλωσα στο Νέο Καρλόβασι Σάµου. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι µε τον εσωτερισµό, την αυτογνωσία, τις ενεργειακές και θεραπευτικές δυνάµεις των κρυστάλλων και την συγγραφή.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue