Χώρος Τέχνης & Δημιουργίας Art Studio 34Β

Ο χώρος Τέχνης & δημιουργίας Art studio 34β, αναζητά προτάσεις από νέες ομάδες με σκοπό τη συνεργασία για τις θεατρικές του παραγωγές στον εναλλακτικό του χώρο.
Το Art studio 34β μπορεί να φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις/δρώμενα. Δεν υπάρχει περιορισμός στο αντικείμενο ή είδος της πρότασης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους στο artstudio34b@gmail.com. Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6932391029 & 6955813366 

Το Art studio 34β δημιουργήθηκε με σκοπό την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία. Στους χώρους του γίνονται μαθήματα υποκριτικής, μουσικής, σεμινάρια, ομιλίες κτλ. Ο χώρος διατίθεται για πρόβες και αναγνώσεις καθώς και για εκθέσεις και παρουσιάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue