Ας Ταξιδέψουμε Στο Παρελθόν: Η Μέριλιν Μονρόε Όπως Δεν Την Έχεις Ξαναδεί

Σε ένα εκπληκτικό βιβλίο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Μίλτον Γκριν (τον φωτογράφο που την ανακάλυψε), παρουσιάζονται στιγμές της Μέριλιν Μονρόε που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε δει…

Το βιβλίο “The Essential Marilyn Monroe: Milton H. Greene: 50 Sessions”, που εξέδωσε ο γιος του Μίλτον Γκριν, Τζόσουα, φιλοξενεί όλα όσα εξέφραζε μπροστά στον φακό η Μέριλιν Μονρόε, αλλά και πώς ήταν στην προσωπική της ζωή, μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο Γκριν και η Μέριλιν είχαν μια ασυνήθιστη σχέση. Η Μονρόε ήταν ήδη μια νεαρή σεξοβόμβα όταν συναντήθηκε μαζί του, το 1953. Λάτρευε τις φωτογραφίες του και σύντομα μετακόμισε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ. Έγιναν αμέσως φίλοι.

“Στην πραγματικότητα, είχαν μάλλον δημιουργήσει ερωτική σχέση από όταν συναντήθηκαν πρώτη φορά. Όμως πήραν διαφορετικούς δρόμους το 1957, όταν ο τότε σύζυγος της Μονρόε, ο Άρθουρ Μίλερ, δεν έβλεπε με καλό μάτι τον ρόλο του πατέρα μου”, αποκαλύπτει ο υιός Γκριν, ο οποίος δημοσιεύει στο βιβλίο του τις φωτογραφίες από τη συλλογή του πατέρα του.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue