Skip to main content
3o athens art e1693386477854 67137543

Athens Art Festival: το μοναδικό φεστιβάλ – θεσμός που αγκαλιάζει όλες τις τέχνες!

Το χρώμα είναι ένα στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με όλες σχεδόν τις μορφές της τέχνης….

 …Το χρώμα είναι η Αρχή!

“Μια Αρχή που επί αυτής αναπτύσσονται οι περισσότερες μορφές τέχνης.”

Στις 21-22 Οκτωβρίου 2023 στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ Δ. Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Athens Art Festival, το μοναδικό φεστιβάλ – θεσμός – που αγκαλιάζει όλες τις τέχνες!

Δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, το 2021 στην Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων και το 2022 στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, ένα φεστιβάλ που φιλοξένησε συνολικά τη δουλειά περισσότερων από 280 καλλιτέχνες και καλωσόρισε συνολικά πάνω από 8.000 επισκέπτες.

Η εκδήλωσή μας τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δ. Αθηναίων, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων της International Action Art και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.
Ελάτε να μας βρείτε, σε μια διήμερη γιορτή τέχνης όπου θα μπορείτε να περιπλανηθείτε στην  έκθεση ζωγραφικής – φωτογραφίας καθώς και περίπτερα καλλιτεχνών. Στα περίπτερα των εκθετών θα γνωρίσουμε κάθε είδους τέχνη, η οποία θα μπορούσε να είναι ένα καλό ξεκίνημα και για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους επισκέπτες,

Stages με υπέροχο μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα με εκπλήξεις και activations να περιμένουν όλους τους παρευρισκομένους.
Σεμινάρια και workshops από έμπειρους καλλιτέχνες.

Και οι δύο μέρες ξεχωριστές με εκπλήξεις, με πολύ μουσική και φυσικά φαγητό και ποτό!

Σκοπός:
Το Athens Art Festival προάγει τις Τέχνες μας και τον Πολιτισμό, συσφίγγουμε τις σχέσεις μας μέσα από την συναναστροφή και τη γνωριμία των επισκεπτών με ικανό αριθμό καλλιτεχνών.

Στόχος:
Είναι ο άνθρωπος, οι τέχνες, η κουλτούρα, η ανάδειξη και εξέλιξη του πολιτισμού. Γινόμαστε αρωγοί και προτρέπουμε τον καλλιτέχνη μέσα από το έργο του, να δραστηριοποιείται γύρω από ενέργειες που στόχο έχουν έναν, την Τέχνη!

Στο Athens Art Festival δημιουργούμε μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα μέσα από τις παρακάτω ενότητες:

 • Εικαστικά, Φωτογραφία, Ζωγραφική
  • Μουσική, Θέατρο, Χορός
  • Βιβλίο, Ποίηση
  • Video Art
  • Μοντελισμός, Συλλογές, Χειροτεχνία, Κεραμική
  • Επιτραπέζια, Στρατηγική, Παιχνίδια

  LINE UP  ( Main stage):
  Μείνετε συντονισμένοι εδώ  →  www.instagram.com/athensartfestival/    –  https://www.facebook.com/athensartfestival

Ευχαριστούμε θερμά το ΣΕΡΑΦΕΙΟ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ για την υποστήριξη.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: ART HUB

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ : Ευχαριστούμε του χορηγούς επικοινωνίας για τη συνεργασία και προβολή.

 ERT, MAD, zougla.gr, govastileto.gr, skywalker.gr, stent.net.gr,  Noizy.gr, beater.gr, eirinika.gr, athens-art.gr, koukidaki.gr, juniorsclub.gr, geekdom.gr, radioparis.gr, cosplayers.gr, Keysmash.gr, ArtPortal.gr, EternalRadio.gr, Speak Freely.gr, ologramma.art, enallaxnews.gr, artsnculture.gr, artviews.gr, cultradio.gr, mag24.gr, likewoman.gr

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED