Skip to main content
likewoman perfumes e1690439760772 fb5e6947

Αυτά είναι τα trends στα αρώματα για το καλοκαίρι του 2023

Likewomangr maria koutsaka

27 Ιούλ 2023

Οι μυρωδιές τους θα σας συναρπάσουν!

Ενώ το καλοκαίρι έχει την προφανή σχέση με τον ήλιο και τη ζεστασιά, οι τάσεις των αρωμάτων αυτής της σεζόν έχουν τιμήσει πολλές άλλες ιδιότητες της εποχής που τείνουμε να παραβλέπουμε. Τα περαστικά ντους και η περιστασιακή δροσιά έχουν πάρει τη μορφή προσαρμοστικών, ουδέτερων ως προς το φύλο αρωμάτων. Οι γεύσεις του καλοκαιρινού παγωτού επαναλαμβάνουν επίσης τον τρόπο που βλέπουμε την κατηγορία «γλυκά». Και φυσικά, τα λουλουδάτα παραμένουν πάντα στην επικαιρότητα, αλλά ορισμένες πρόσφατες επαναλήψεις αισθάνονται ιδιαίτερα κατάλληλες για την ηλιοφάνεια και τον ζεστό καιρό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τις μεγαλύτερες τάσεις των αρωμάτων του καλοκαιριού για το 2023.

Rain-inspired perfumes

likewoman maisonmargiela
makeup.com

Τα αρώματα της θάλασσας βασιλεύουν πάντα αυτήν την εποχή του χρόνου, αφού λειτουργούν και ως ανάσες δροσιάς αν φέρουμε στο μυαλό μας την καλοκαιρινή βροχή, το νερό της θάλασσας και οτιδήποτε υδάτινο. Ενώ το «θαλάσσιο» συχνά προκαλεί αλμυρές, ωκεάνιες μυρωδιές, η μορφή του για το καλοκαίρι είναι πιο βροχερή και σιωπηλή. Το Maison Margiela Replica ερμηνεύει αυτήν την μοντέρνα καλοκαιρινή νότα ακόμα πιο κυριολεκτικά με το When The Rain Stops, ένα υδάτινο unisex άρωμα με ροζ, ηλιόλουστες νότες.

Pistachio

likewoman pistachio
Sephora

Μια από τις πιο απροσδόκητες τάσεις των αρωμάτων αυτό το καλοκαίρι ήταν οι μυρωδιές εμπνευσμένες από νότες όπως το φιστίκι. Σύμφωνα με τους αρωματοποιούς, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν τους αρέσουν οι ξηροί καρποί. Θα εκπλαγείτε πόσοι άνθρωποι λένε ότι δεν τους αρέσουν τα αρώματα αυτής της κατηγορίας, αλλά στη συνέχεια καταλήγουν με περισσότερα από ένα. Τα γκουρμέ αρώματα έχουν κάτι που τους γειώνει. Σκεφτείτε το παγωτό φιστίκι –η αλατότητα εξισορροπεί τη γλύκα.

Florals with a twist

likewoman jomalone
Thursd

Τα floral είναι μια δημοφιλής κατηγορία όλο τον χρόνο. Ωστόσο, με τόσα νέα αρώματα, οι αρωματοποιοί αναζητούν τρόπους να ανατρέψουν τις προσδοκίες για το τι μπορεί να είναι ένα “floral”. Χρησιμοποιώντας νότες μόσχου, ξύλου, φρούτων και μπαχαρικών, αυτά τα περίεργα λουλούδια διευρύνουν την κατηγορία και προσελκύουν νέους θαυμαστές. Με τα unisex και τα ουδέτερα ως προς το φύλο αρώματα να κερδίζουν δημοτικότητα, τα λουλούδια δεν ανήκουν πλέον μόνο στους ανθρώπους που θέλουν κάτι όμορφο ή θηλυκό. Μπορείτε να συνδυάσετε μια λουλουδάτη νότα με κάτι απροσδόκητο.

Ενώ οι καλοκαιρινές καταιγίδες, το παγωτό φιστίκι και τα λουλούδια είναι όλα τάσεις για το καλοκαίρι, είναι επίσης τρεις από τις πιο ανακουφιστικές, διαχρονικές νότες που θα έχουν νόημα στη συλλογή σας για τους επόμενους μήνες. Τα αρώματα της εποχής ξεφεύγουν από την πρωτοπορία και κλίνουν σε αυτό που αγαπάμε περισσότερο στο καλοκαίρι: ζεστασιά, χαρά και όλες τις σούπερ γλυκές στιγμές ενδιάμεσα, και οι αισθήσεις μας δε θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενες.

Κεντρική φωτογραφία: Refinery29

Likewomangr maria koutsaka

Μαρία Κουτσάκα

Αρθρογραφώ από το 2014, και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τη συγγραφή. Το skincare είναι η μεγάλη μου αγάπη, αφού πιστεύω πως προηγείται του μακιγιάζ. Πλέον διαθέτω το δικό μου beauty eshop, το dewers.gr, όπου διαδίδω το μήνυμα του skincare και του πολυπόθητου dewy skin. Είμαι δεινή αναγνώστρια περιοδικών και βιβλίων, και λατρεύω τα ταξίδια και τη φωτογραφία.

RELATED