Skip to main content
likewomangr xaroumenes xores 1687d092

Αυτές είναι οι 6 πιο χαρούμενες χώρες να ζεις σύμφωνα με τις γυναίκες

Πλέον η καθημερινότητά μας έχει γίνει αρκετά δύσκολη και περίπλοκη και πολλές φορές το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ξεφύγεις.

Είναι αρκετά παρήγορο να ξέρεις πως έχουν γίνει έρευνες και γυναίκες έχουν καταλήξει ότι υπάρχουν 6 χώρες τις οποίες αν επισκεφτείς ή ακόμα καλύτερα αν μείνεις εκεί, θα γεμίσει η καθημερινότητά σου με χαρά και διασκέδαση.

Πάμε να τις γνωρίσουμε και να μάθουμε και τους λόγους που τις κάνουν τόσο ευχάριστες:

Αγγλία-Λονδίνο: Απ΄όλες τις πόλεις, η συγκεκριμένη, χαρακτηρίστηκε ως μια αρκετά σεξουαλική πόλη, όπου οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ισότιμα και έχουν πρόσβαση σε ότι έχουν και οι άντρες και μάλιστα είναι γεμάτο με ελεύθερους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν οι κοινωνικές πιέσεις να κάνεις οικογένεια, αν δεν νιώθεις έτοιμος και μπορείς να απολαύσεις την ανεμελιά και τον έρωτα. Δεν υπάρχουν ηλικιακά ταμπού και οι γνωριμίες ξεκαθαρίζονται από την αρχή, αν θα είναι πιο χαλαρές ή πιο δεσμευτικές. Απολαμβάνεις κάθε σου συναναστροφή και είναι ΟΚ να δηλώνεις από την αρχή τι ψάχνεις σε κάποιον και αν δεν το βρεις προχωράς παρακάτω.

Φιλανδία: Η ζωή εκεί κυλάει χαλαρά και ήσυχα. Δεν υπάρχει η κουλτούρα των διάσημων, υπάρχει μια προσγείωση και κανείς δεν ενοχλεί κανέναν. Ακόμα και ο πρόεδρος μπορεί να βγει ήσυχα για ένα καφέ. Η ευτυχία και η επιτυχία είναι τελείως διαφορετικά πράγματα, δεν χρειάζεται να είσαι ευτυχισμένος με όσα έχεις αλλά με όσα κάνεις. Μπορείς και να δουλεύεις 8 ώρες σαν κανονικός άνθρωπος, αλλά και μετά να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου ή με στον εαυτό σου. Όλοι είναι συνδεδεμένοι με την φύση και ασχολούνται μαζί της, κάνοντας πολλά τέτοια χόμπι. Δεν υπάρχει κοινωνική πίεση και ακόμα και αν θες να παρατήσεις την δουλειά σου και να ακολουθήσεις το όνειρό σου, όλη η κοινότητα θα σε υποστηρίξει, ακόμα και τα πρώην αφεντικά σου. Η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση του καθενός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finland (@finland)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finland (@finland)

Βραζιλία: Εκεί οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί και έξω καρδιά, έτσι είναι εύκολο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να συναναστραφείς με πληθώρα ανθρώπων και να κάνεις ακόμα το πρώτο βήμα σε νέες γνωριμίες. Δεν αποτελεί ταμπού οι γυναίκες να πλησιάζουν τους άντρες, όπως και το διατηρούν πολλές σχέσεις, βλέποντας πως θα εξελιχθεί η κάθε μια. Δεν υπάρχει η κοινωνική πίεση να κάνεις οικογένεια και είναι αποδεκτό και αρκετά συνηθισμένο να χρησιμοποιείς εφαρμογές γνωριμιών. Πάντα χρειάζεται προσοχή και ασφάλεια στα ραντεβού, αλλά είναι κάτι που κάνουν όλες οι γυναίκες. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις μια παραδοσιακή ζωή, αλλά μια πιο ελεύθερη που σε εκφράζει.

likewomangr brazil 1

likewomangr brazil

Καναδάς: Μπορείς να δουλεύεις από την άνεση του σπιτιού σου ή από τις καφετέριες, καθώς ποτέ δεν θα σε διώξουν. Mπορείς να διαλέξεις εσύ τους εργοδότες σου, να συνομιλήσεις με παρόμοιους ανθρώπους, να ανταλλάξεις απόψεις και εμπειρίες και να κάνεις σεμινάρια βελτίωσης. Όλοι αυτοί οι ανεξάρτητοι εργαζόμενοι είναι πιο δημιουργικοί, ευέλικτοι και δεν βιώνουν τον ρατσισμό του εργασιακού περιβάλλοντος. Επίσης, υπάρχουν άπειρες βιβλιοθήκες με ζεστή ατμόσφαιρα στις οποίες μπορείς να κάτσεις να εργαστείς με την ησυχία σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CANADA (@canada)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CANADA (@canada)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CANADA (@canada)

Ισπανία: Είναι μια χώρα ανοιχτή στην σεξουαλική διαφορετικότητα. Δεν βιώνουν ρατσισμό και γίνονται πολλές εκδηλώσεις από την LGBTQ κοινότητα. Επιλέγεις να συναναστραφείς με όσους δείχνουν κατανόηση και είναι open mind. Ακόμη, μπορείς ελεύθερα να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές γνωριμιών, όποιες και αν είναι οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις, κανείς δεν θα σε κρίνει, αλλά θα το αντιμετωπίσουν ως κάτι απολύτως φυσιολογικό. Έχει υπέροχο φαγητό και αξιοθέατα και δεν θα βαρεθείς ποτέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spain (@spain)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spain (@spain)

Ολλανδία: Μια χώρα στην οποία είναι απόλυτα φυσιολογικό να δουλεύεις 4 μέρες την εβδομάδα. Σου αφήνουν περιθώρια ισορροπίας κοινωνικής ζωής σε συνάρτηση με την δουλειά, προσφέροντας υψηλές ανέσεις στις μητέρες και περιθώρια να κάνουν όσα προλαβαίνουν, φροντίζοντας και την οικογένειά τους παράλληλα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα πλήρης ισότητα μεταξύ αντρών και γυναικών, είναι κάτι όμως που μπορεί να επιτευχθεί. Βέβαια οι γυναίκες θέτουν υψηλούς στόχους για την εξέλιξή τους και εργάζονται σκληρά, πετυχαίνοντας πολλά πράγματα.

Σίγουρα ένα ταξίδι σε κάποια από αυτές τις χώρες θα σε μαγέψει και θα μπορέσεις να γνωρίσεις καλύτερα τα οφέλη και τα προνόμιά τους, ειδικά αν είσαι γυναίκα.

Φοιτήτρια στην πιο ερωτική πόλη, αυτή της Θεσσαλονίκης και φυσικά Θεσσαλονικιά ως το κόκαλο, με την υπερβολή και το στρας να είναι οι καλύτερες μου φίλες. Δασκάλα ειδικής αγωγής in progress, με ένα νέο πάθος, αυτό της αρθρογραφίας. Άλλωστε από μικρή έγραφα πολλά σε ημερολόγια και ήρθε η ώρα να τα πω.

RECENT

RELATED