Τα αγαπημένα αξεσουάρ του καλοκαιριού που συνοδεύουν την beach bag μας!


14 Ιούλ 2021

Τώρα που τα σαββατοκύριακα μας είναι πιο καλοκαιρινά από ποτέ και οι εξορμήσεις μας δεν είναι τόσο του βουνού αλλά της θάλασσας, στην λίστα έρχονται να προστεθούν τα διάφορα αξεσουάρ που μπορούν να ολοκληρώσουν το σύνολο της παραλίας.

Το βασικό στοιχείο είναι το μαγιό μας και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα σημαντικά για να συμπληρώσουν το καλοκαιρινό μας outfit.

Το πρώτο αξεσουάρ που μας συνοδεύει στην παραλία είναι μια τσάντα, όπου ιδανικά θα χωράει όλα μας τα προσωπικά αντικείμενα, τα αντηλιακά μας και τη πετσέτα μας.

Η ιδανική τσάντα λοιπόν πρέπει να είναι oversized, σε έντονα χρώματα με ωραία prints τα οποία ακολουθούν τις τάσεις του καλοκαιριού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Lyra (@zoe_s_unique)

Στην συνέχεια έρχεται η αγαπημένη μας. Καλό είναι να είναι το κατάλληλο μέγεθος με σκοπό να μπορούμε να την απλώσουμε στην ξαπλώστρα μας ή στην άμμο και να μας καλύπτει. Ακόμα χρειάζεται να είναι απορροφητική με σκοπό να στεγνώνει γρήγορα και να μπορούμε να την ξανά χρησιμοποιήσουμε. Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει με το μαγιό μας καθώς φέτος τα print και τα χρώματα είναι άπειρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Stavridi (@alikistavridi)

Ένα ακόμα αξεσουάρ που μπορούμε να προσθέσουμε στην τσάντα της παραλίας μας είναι τα λαστιχάκια και τα hair clips με σκοπό να έχουμε την δυνατότητα να πιάνουμε τα μαλλιά μας μετά την θάλασσα ή ακόμα και μέσα στο νερό.

Το καπέλο είναι ένα ακόμη must αξεσουάρ και απαραίτητο καθώς ο ήλιος είναι εξαιρετικά δυνατός μέσα στον Ιούλιο και έτσι χρειάζεται να προσέχουμε την έκθεση μας σε αυτό. Ένα ψάθινο καπέλο δίνει ακόμα παραπάνω στυλ ενώ σε περίπτωση που δεν θέλουμε να φορέσουμε καπέλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε head scarfs από μετάξι τα οποία μπορούμε να τα δέσουμε σαν μπαντάνα.

810v sRlFdL. AC UL1500

Φυσικά δεν πάμε πουθενά χωρίς γυαλιά ηλίου καθώς σίγουρα θα μας ταλαιπωρήσει ο ήλιος αν τα ξεχάσουμε και δεν θα μας αφήσει να περάσουμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε.

round sunglasses 1618524989

Μην ξεχνάτε να φοράτε το αντηλιακό σας και να μένετε ασφαλής.

 

 

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue