Η Bespot. Στο Athens Coffee Festival!


29 Σεπ 2019

Πως θα σας φαινόταν αν πηγαίνοντας τη βόλτα σας στα μαγαζιά ή για καφέ, μαζεύατε πόντους και τους εξαργυρώνατε σε δωροεπιταγές? Μοιάζει “too good to be true” όμως δεν είναι, αφού ακριβώς αυτό κάνει η εφαρμογή Bespot.!

Δύο λόγια για την εφαρμογή που μας ενθουσίασε: ανοίγοντας την εφαρμογή, βλέπεις το στίγμα σου στον χάρτη και τα σημεία ενδιαφέροντος κοντά στην τοποθεσία σου. Περνώντας από το κάθε σημείο, μαζεύεις πόντους αυτόματα, ενώ εάν απαντήσεις και σε κάποια σχετική ερώτηση για την εμπειρία σου στο κατάστημα, παίρνεις έξτρα πόντους. Στη σελίδα “Rewards” μπορείς να δεις το σύνολο των πόντων σου, αλλά και όλες τις επιλογές εξαργύρωσης που έχεις, όπως για παράδειγμα δωροεπιταγή για Netflix ή το Amazon!

Sounds exciting? Άκου και αυτό! Εάν περάσεις μια βόλτα μέχρι τη Δευτέρα από το Athens Coffee Festival, κάνε μια στάση στα περίπτερα Λουμίδης και Roastelier by Buondi! Εκτός από εκπληκτικό καφέ που θα απολαύσεις, ανοίγοντας το Bespot. θα πάρεις έως και 1000 πόντους! Εάν είσαι, λοιπόν, λάτρης του καφέ το Athens Coffee Festival είναι η ιδανική βόλτα αυτή την Κυριακή, αλλά και ο ιδανικός τρόπος να αρχίσεις να μαζεύεις πόντους με το Bespot.

Που; Athens Coffee Festival, στη Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Πότε; Κυριακή 29/09, 10:00-22:00 και Δευτέρα 30/09, 10:00-21:00.

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ:

Ναταλία Ρίζου

Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα τελευταία όμως χρόνια θα με βρείτε σε κάποια πασαρέλα ή φωτογράφιση αφού με κέρδισε ο χώρος της μόδας και του μόντελινγκ! Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς δημιουργία, τέχνη, ταξίδια και τους καλούς μου φίλους!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue