Η Betty White Γιόρτασε Τα 97α Γενέθλιά Της Και Μας Χάρισε 5 Γνωμικά Βγαλμένα Μέσα Από Τις Εμπειρίες Της Ζωής Της

Η θρυλική Betty White– το αγαπημένο μας Golden Girl– έγινε 97 χρονών τον προηγούμενο μήνα. Ναι, καλά διαβάσατε…97!

Αλλά, ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για το πώς μοιάζετε στα 97, ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία; Εμείς απλώς θα θέλαμε να έχουμε έστω και το ήμισυ του χαρίσματος που έχει διατηρήσει η White κατά τη διάρκεια των χρυσών εποχών.

Για να γιορτάσει τα γενέθλια της η ηθοποιός, μας χάρισε 5 γνωμικά βγαλμένα μέσα από τη ζωή που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να γίνετε το είδος του ατόμου που εξακολουθεί να είναι δυνατό ακόμα και στα 97.

Για τη δύναμη της συμπεριφοράς:

«Είναι η προοπτική σας για τη ζωή που μετράει. Αν παίρνετε τον εαυτό σας ελαφρά και δεν τον παίρνετε πολύ στα σοβαρά, πολύ σύντομα μπορείτε να βρείτε το χιούμορ στην καθημερινή σας ζωή και μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι σανίδα σωτηρίας».

Για τη δεκτικότητα:

«Ρυθμίζω κατά τέτοιο τρόπο τη δουλειά μου ώστε να μπορώ να έρχομαι διαρκώς σε επαφή με ανθρώπους και αυτό με κάνει να διασκεδάζω. Είναι τόσο απλό».

Γιατημετάνοια:

«Δενμετανιώνωγιατίποτα. Απολύτως. Θεωρώ τον εαυτό μου ως το πιο τυχερό ηλικιωμένο δίποδο πλάσμα».

Για το πώς ξεπερνιέται το πένθος:

«Δεν υπάρχει κάποια φόρμουλα. Να είστε πάντα απασχολημένοι με τη δουλειά και τη ζωή σας. Δεν μπορείτε να μοιρολογείτε για πάντα. Δεν βοηθά ούτε εσάς, ούτε τους άλλους. Κρατήστεαυτό τοπρόσωπο για πάνταστηνκαρδιάσας. Αναβιώστετιςκαλέςστιγμές. Να είστε ευγνώμονες για τα χρόνια που ζήσατε μαζί του».

Για την επαγγελματική μακροβιότητα:

«Δεν είχα ιδέα ότι θα κινούμουν ακόμη γύρω από ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, για αυτό αισθάνομαι προνομιούχα που είμαι ακόμη σε αυτή τη δουλειά. Είναι πραγματικό προνόμιο και το να βρίσκεσαι στην τηλεόραση είναι τόσο διασκεδαστικό. Πραγματικά είναι. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue