Η Catrice Λανσάρει Τη Νέα Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019

Εμπνευσμένη από τις σημαντικότερες πρωτεύουσες μόδας του κόσμου, η CATRICE λανσάρει τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, εστιάζοντας στις δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν. Αναδείξτε τη μοναδική προσωπικότητά σας, προσελκύστε την προσοχή που σας αξίζει και εκφράστε τη δική σας “Make-up Artist at Heart”: με τα προϊόντα της σειράς VISUAL WOW & EFFECTS όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψετε! Εξάλλου, το πνεύμα των καιρών απαιτεί να εξοικονομούμε χρόνο χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και την απόδοση.

Η σειρά ULTRA PERFORMANCE συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια και εύκολη χρήση. Οι τελευταίες τάσεις και μια τεράστια ποικιλία για ένα λαμπερό φθινόπωρο – από την CATRICE. 


Όσες θέλουν να τραβούν την προσοχή με το look τους κάθε μέρα, επιβάλλεται να αναζητήσουν όλα αυτά τα προϊόντα που θα εκσυγχρονίσουν τη ρουτίνα ομορφιάς τους. Ιδιαίτερα εκείνες που ξεχωρίζουν με το δημιουργικό, και μοναδικό στιλ τους, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη σειρά αφού θα κερδίσουν τις εντυπώσεις εντός και εκτός Instagram! Κι αυτό γιατί όλα τα must προϊόντα της σειράς μάς κάνουν να λάμπουμε, χάρη στα κρυστάλλινα και μεταλλικά εφέ και τον απίθανο όγκο που χαρίζουν – είτε στα χείλη είτε στα φρύδια

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue