Το Celergen Έγινε Χρυσό Στα Healthy Diet Awards 2020!

Το συμπλήρωμα διατροφής Celergen ξεχώρισε και απέσπασε χρυσό βραβείο στο τομέα της Ολιστικής Αναζωογόνησης του Οργανισμού στη διοργάνωση Healthy Diet Awards 2020, η οποία διεξήχθη στη χώρα μας για πρώτη φορά.

Το Celergen δημιουργήθηκε για τις εξιδεικευμένες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής ελβετικής προέλευσης δημιουργημένο από επιλεγμένα θαλάσσια συστατικά ιδανικό για την κυτταρική ανανέωση και την αναζωογόνηση του οργανισμού.Λόγω της οξυανθεκτικής σύνθεσής του, τα βιοδραστικά συστατικά του Celergen είναι συνδεδεμένα με πεπτίδια τα οποία «συνοδεύουν» τα θρεπτικά συστατικά που ταξιδέψουν σε όλη την έκταση του εντερικού φραγμού προς το κυκλοφορικό σύστημα, διασφαλίζοντας αποτελεσματικότερη απορρόφηση. Επιπλέον η εν ψυχρώ εκχύλιση που χρησιμοποιείται στην παρασκευή της καινοτόμου κάψουλας προστατεύει την ακεραιότητα της χημικής σύστασης των μικροθρεπτικών συστατικών ώστε να παραμένει ανέπαφη χωρίς να καταστραφεί από το στομαχικό οξύ. Η καθημερινή ενίσχυση του οργανισμού με το Celergen βελτιώνει τη δυνατότητα της θρέψης σε «κυτταρικό επίπεδο», ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση και κατ’ επέκταση την «επιδιόρθωση» του οργανισμού.Στη σημερινή εποχή, η αντιγηραντική ιατρική δεν αφορά απλώς την ομορφιά και τη νεότητα. 

Εστιάζει στην επίτευξη των καλύτερων δεικτών υγείας μέσω της πρόληψης, της καθυστέρησης της εμφάνισης και της επέκτασης των μεταβολικών διαταραχών, όπως της χρόνιας κόπωσης, του πόνου των αρθρώσεων, της ήπιας κατάθλιψης, κ.λπ. Ένας από τους τομείς των ενδιαφερόντων της σύγχρονης αντιγηραντικής ιατρικής είναι η κυτταρική θεραπεία επειδή συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του κάθε οργανισμού.Σύμφωνα με μελέτες το 80% των ατόμων που έλαβαν το Celergen παρατήρησαν αύξηση των επιπέδων της ενέργειάς τους, καλύτερο ύπνο, βελτίωση στην ποιότητα της επιδερμίδας τους, μείωση στους πόνους των αρθρώσεων, (ακόμη και σε όσους χορηγείται γλουκοζαμίνη). Επιπλέον θεωρείται ιδανικό για την ήπια κατάθλιψη, για την ανάκτηση ενέργειας, για πνευματική διαύγεια, καλύτερη συγκέντρωση στις καθημερινές δραστηριότητες και περισσότερη διάθεση για ζωή. Σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίστηκε επιπλέον καλύτερος έλεγχος του θυρεοειδούς και της αρτηριακής τους πίεσης. 

Σύμφωνα με τους περισσότερους συμμετέχοντες στις μελέτες το Celergen αποδεδειγμένα εξασφαλίζει ενέργεια, ζωτικότητα και ομορφιά. Όπως ακριβώς δήλωσαν οι συμμετέχοντες στην έρευνα ένιωσαν με το Celergen μια νέα δυνατή «υπόσχεση για νεότητα και ενεργητικότητα».Η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 διοργανώθηκε από την Boussias Communications την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens. 

Για 1η χρονιά επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.Συνολικά, διακρίθηκαν 47 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας με προϊόντα υγιεινής διατροφής. 

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν 34 ειδικοί του ευρύτερου χώρου της διατροφής, Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και Επαγγελματίες Υγείας, με πρόεδρο τον Αντώνη Ζαμπέλα, καθηγητή Διατροφής του Ανθρώπου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Διατροφής στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου και παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς ήταν η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. 

Αποκλειστική διανομή στη Ελλάδα OBIOTIQUE

Τηλ: 210 3230000

Διεύθυνση:Σώρου 3-5 

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue