«CSI Kids: Το μυστήριο του Πάρκου» Διαδραστική παράσταση μυστηρίου μόνο για παιδιά

Τελευταίες παραστάσεις
Κυριακή 1 και 8 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ.
 
Με δύο τελευταίες παραστάσεις την Κυριακή 1 και 8 Φεβρουαρίου, ολοκληρώνεται η επιτυχημένη παρουσίαση της παιδικής διαδραστικής παράστασης «CSI Kids: Το μυστήριο του Πάρκου» στο El Convento Del Arte.
 
«CSI Kids: Το μυστήριο του Πάρκου» είναι ο τίτλος της διαδραστικής θεατρικής παράστασης που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φιλοξενείται στο θεατρικό χώρο “El Convento del Arte”, στο Μεταξουργείο. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 7 ετών και πάνω που θέλουν γνωρίσουν από κοντά το επάγγελμα του ντετέκτιβ και να γίνουν και τα ίδια ντετέκτιβ για μια μέρα.
 
Πώς παίζεται;
 
Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου μαζί με τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους, κυρίως, όμως καλούνται να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
Η υπόθεση:
 
Οι νεαροί ερευνητές Σεμπάστιαν Γκράντε και Μαργαρίτα Ανδρέου καλούνται να εξιχνιάσουν την πρώτη τους υπόθεση μέσα στο εργαστήριο εγκληματολογικών ερευνών με τη βοήθεια των μικρών ντετέκτιβ. 
Ένας άντρας αγνώστων στοιχείων βρίσκεται αναίσθητος στο πάρκο. Μπορεί αυτός ο άγνωστος να σχετίζεται με την πρόσφατη κλοπή του Θησαυρού της Μυτιλήνης από το Μουσείο; Άραγε ο φλύαρος θυρωρός, η Πολίτισσα μαγείρισσα και ο καθηγητής Βυζαντινολογίας έχουν κάποια ανάμιξη στο μυστήριο ή είναι αθώοι, όπως ισχυρίζονται;
 
Γίνε ντετέκτιβ για μια μέρα, βοήθησε τον Σεμπάστιαν και τη Μαργαρίτα να διαλευκάνουν το «μυστήριο του Πάρκου» και κέρδισε το παράσημο του καλύτερου ντετέκτιβ.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν μυστήριο απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών και πάνω και είναι αποκλειστικά προσαρμοσμένο σε αυτές τις ηλικίες. ΔΕΝ περιέχει σκηνές βίας, ωμότητα, ή βωμολοχίες. Αντίθετα, προ(σ)καλεί τους μικρούς ντετέκτιβ σε ένα φανταστικό παιχνίδι περιπέτειας, όπου χωρισμένοι σε ομάδες προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο.
Σε ποιούς απευθύνεται η παράσταση:
 
Η διαδραστική παράσταση «CSI Kids: Το μυστήριο του Πάρκου» είναι ο πλέον ιδανικός τρόπος ψυχαγωγίας για παιδιά 7 ετών και πάνω, γιατί συνδυάζει τη διασκέδαση με την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων.
Παράλληλα απευθύνεται σε σχολεία, παιδικά πάρτυ, ομάδες προσκόπων & οδηγών, και γενικά σε παιδικές συγκεντρώσεις, όπου οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς αναζητούν έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο να απασχολήσουν τα παιδιά τους.
Οι συντελεστές της παράστασης: 
 
Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Λουίζα Καλλία, Κωνσταντίνος Μάρκελλος, Λιάνα Μεσάικου, Χρήστος Παληογιάννης 
 
Σκηνοθεσία: Λιάνα Μεσάικου    
 
Κείμενο: Φιλιώ Λαζανά
 
Κινησιολογία: Φιλιώ Λούβαρη
 
Κοστούμια & Styling: Φαίδρα Σπυρίδη  
  
Μακιγιάζ: Άρτεμις Σπηλιωτοπούλου
 
Φωτογραφία: Λίνα Παρδαλάκη   
 
Info: 
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 
Κυριακή 1 και 8 Φεβρουαρίου στις 11.30 στο El Convento del Arte (Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο) 
 
Διάρκεια παράστασης: 80’ λεπτά.
 
 
Τιμές εισιτηρίων: 
•Εισιτήριο για παιδιά: 12 ευρώ (προπώληση) ή 14 ευρώ (στην είσοδο)
•Εισιτήριο μόνο για ενήλικες & συνοδούς: 5 ευρώ (συμπεριλαμβάνει γαλλικό καφέ)
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue