Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2015%2F04%2Fimages easyblog images 928 7df38b307602e35858bf410f5943c060 XL

Δείξε μου ποιος είσαι..

Ο Έρωτας… Αχ ο Έρωτας.. Και το φλερτ βέβαια, που αναζωογονεί ακόμα και πίσω από μια οθόνη. Ένα Like, μια καρδούλα, δυο κουβέντες και αλλάζει το σκηνικό, μια βροχερή μέρα γίνεται ξαφνικά ηλιόλουστη, χαμογελάς!
Άλλοι δε προλαβαίνουν να βγουν να γνωρίσουν κόσμο, άλλοι πάλι δε μπορούν γιατί δεν έχουν λεφτά, πάντα βέβαια υπάρχουν και αυτοί που έχουν δουλειά, λεφτά, σύντροφο αλλά δε φτάνει, ας μην το σχολιάσω τώρα αυτό!
 
Μετά την προτροπή μιας καλής φίλης λοιπόν, ναι το έκανα, το ομολογώ. Με πίεσε όμως πολύ, να ξέρετε! Έκανα μια βόλτα σε «dating sites», είδα φως και μπήκα.. τυφλώθηκα και βγήκα!
 
Αγαπημένε μου, προβληματίστηκα με το τρόπο που πλασάρεις τον εαυτό σου και θέλω να σου πω τις σκέψεις μου…
 
Ένα προφίλ ειδικά σε τέτοιου είδους site βασίζεται κατά 95% στις φωτογραφίες και το υπόλοιπο στο πως περιγράφεις τον εαυτό σου, τι ψάχνεις κτλ. Η εικόνα παίζει μεγάλο ρόλο, είναι το άλφα και το ωμέγα που λένε. Ακόμα κι όταν γνωρίζεις κάποιον έξω.. Βλέπεις κάτι που σε ελκύει και μετά μπαίνεις στη διαδικασία να το ψάξεις περισσότερο. Κάποιοι δεν είναι όμορφοι, είναι όμως γοητευτικοί, έχουν χιούμορ ή έχουν τέλος πάντων αυτό το «κάτι» που σε κερδίζουν αμέσως. Αυτά όμως έξω, πρόσωπο με πρόσωπο.
 
Όταν λοιπόν φτιάχνεις ένα προφίλ, για να προσεγγίσεις πιθανούς συντρόφους ή εραστές, πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στις φωτογραφίες και όχι μόνο. Προσπάθησε να είσαι φυσικός, βάλε ένα φίλο να σε τραβήξει μια φωτογραφία και απλά χαμογέλασε! Η «selfie» με το κινητό στην τουαλέτα με φόντο το καζανάκι, δεν πιάνει! Δε θέλουμε να φανταστούμε τι έκανες λίγο πριν. Μη βάζεις φωτογραφίες που είσαι μαζί φίλους, δε θέλεις να σου έρθει μήνυμα που να λέει πως της αρέσει ο διπλανός σου. Όχι στις θολές φωτογραφίες ή στις πολύ επεξεργασμένες που δε φαίνεστε καθόλου. Έχεις όμορφα μπλε μάτια, το καταλαβαίνω, το σέβομαι, λατρεύω τα μπλε μάτια, τρομάζω όμως όταν βλέπω μια φώτο με ένα τεράστιο (έστω μπλε) μάτι. Δεν είμαι οφθαλμίατρος!
 
Φόρεσες τα γυαλιά ηλίου μέσα στο σπίτι, για να βγάλεις φώτο με την κάμερα.. δε φαίνεσαι παιδί μου, το καταλαβαίνεις; Θέλουμε να δούμε το πρόσωπό σου κι εσύ φόρεσες τη γυαλούμπα; Άγριο ύφος, εντάξει καταλαβαίνω είσαι άντρας πολλά βαρύς, μη μας φας κιόλας, φοβάμαι! Ύφος μόλις ξύπνησα, δεν εχω πιει ούτε καφέ και με βασάνισαν για να βγάλω αυτή τη φωτογραφία; Όχι, δεν είναι ελκυστικό. Αν έχεις καράφλα μη βάζεις φώτο με σκουφιά και καπέλα, σε κάποιες αρέσει το ξυρισμένο κεφάλι, άφησέ το να φανεί. Πρόσεξε επίσης πώς πέφτει επάνω σου το φως, μπορεί να τονίσει ρυτίδες που στη πραγματικότητα δεν έχεις. Φωτογραφίες με το αυτοκίνητο σου, μπρος, πίσω, πλάι; Αν το πουλάς υπάρχουν αγγελίες για το λόγο αυτό. Όχι στις φωτογραφίες με τοπία, τι είσαι παιδί μου; Τουριστικό γραφείο;
 
Και το σημαντικότερο, αληθινές φωτογραφίες, αληθινά στοιχεία! Όχι ψέματα! Η αλήθεια θα έρθει και θα σε τσακίσει κάποια στιγμή. Με αγάπη στα λέω, άκουσέ με και δε θα χάσεις. Σε αφήνω τώρα γιατί κάποιος μου έκλεισε το μάτι…
 
 
Άρθρο: Μαριλένα Χρόνη
Γραφίστρια – Εικαστικός
 
 

SHARE

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED