Δέκα… ασυνήθιστα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν απίστευτα σέξι σε μια γυναίκα!

Πολλοί άντρες, μια ερώτηση, ένα συμπέρασμα: το μυαλό του άντρα, ίσως να είναι πιο περίπλοκο από το γυναικείο!
1000  άντρες ερωτήθηκαν «Τι θεωρείς σέξι σε μια γυναίκα» και απάντησαν τα πιο… απρόσμενα πράγματα:
#1 «Τα αχτένιστα, ατημέλητα μαλλιά»: Τέλεια! Τέρμα το κομμωτήριο.
#2 «Ο ιδρώτας στο σώμα της»: Εσύ μπορεί να θεωρείς ότι όταν ιδρώνεις είσαι ο πιο αντι-σεξουαλικός άνθρωπος στον πλανήτη γη, αλλά οι άντρες έχουν άλλη άποψη.
 
#3 «Τρελαίνομαι να την βλέπω να νευριάζει»: Τελικά ίσως σε εξοργίζει γιατί τον εξιτάρει σεξουαλικά, οπότε stay cool.
 
#4 «Μου αρέσει να την βλέπω να φοράει τα ρούχα μου»: Κι εμείς που νομίζαμε ότι η φόρμα και το φαρδύ του t-shirt τον ξενερώνει…
 
#5 «Να έχει μια ατέλεια»: Ξέχνα τις αισθητικές επεμβάσεις και την προσπάθεια να είσαι τέλεια! Τους αρέσουν οι μικρές ατέλειες, τα στραβά δόντια, τα πεταχτά αυτιά, το περίεργο γέλιο, η ελιά στο πρόσωπο σου… είναι γοητευτικό- λένε.
 
#6 «Θέλω τη γυναίκα που τρώει burger και το απολαμβάνει»: Πες το βρε παιδί μου και η σαλάτα δεν αντέχεται για ακόμα ένα ραντεβού!
 
#7 «Μου αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν να παίζουν ένα μουσικό όργανο»: Αύριο ξεκινούν τα μαθήματα πιάνο
 
#8 « Γυναίκες με καπέλα τζόκει!»: Η τέλεια λύση για τη βροχή, είναι και σέξι! Σούπερ!
 
#9 «Οι ραγάδες και τα σημάδια στο σώμα της»: Κι όμως! Αυτό ειπώθηκε πάνω από μια φορά! Ίσως είναι κάτι σαν τις ουλές στο πρόσωπο του άντρα που εξιτάρει κι εμάς. Ποιος ξέρει;
 
#10 « Γυναίκες με πουκάμισα. So hot!»: Εδώ παίζει να μιλάει και η σεξουαλική φαντασίωση της γυναίκας- διευθύντριας, καθηγήτριας κοκ.
 
Πηγή: bizznews

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue