Δεν είναι μόνο η γενιά σου…είναι όλων η γενιά!

Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς που προκύπτει μέσα από συζητήσεις, με ανθρώπους που επικοινωνώ καθημερινά είναι οι αντιπαραθέσεις που έχουμε με τους γονείς μας.

Υπάρχουν φάσεις στην ζωή ενός ανθρώπου, που έχει ανάγκη να ακολουθήσει ένα μονοπάτι που να μην συνάδει με την λογική ή τις πεποιθήσεις των ανθρώπων γύρω σου. Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι κάποιοι βιώσατε ήδη τέτοιες αντιπαραθέσεις.

Αυτό, φίλοι μου είναι ένα πρόβλημα για την κάθε γενιά. Και θεωρώ χαζό, κάθε γενιά να έχει το ίδιο πρόβλημα. Αν πραγματικά όπως λέμε, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση συνεχής εξέλιξης και προόδου, ας έχουμε τουλάχιστον διαφορετικούς προβληματισμούς!

Πως λοιπόν διαχειρίζεσαι αυτή την αντιπαράθεση;

1ον – Να έχεις εις γνώση σου ότι, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα διαφωνήσουν με την δική σου ιδέα, οπτική, φιλοσοφία.

2ον – Είναι καιρός να ελέγξεις πόσο συντονισμένος είσαι με αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Πόσο η καρδιά και το στομάχι σου ανυπομονούν να το κάνουν.

3ον – Ετοιμάσου να πληρώσεις το τίμημα. Το «το θέλω χωρίς να πληρώσω κάτι», δεν υπάρχει. Σε αυτή την ζωή αν θες να λάβεις κάτι, πάντα θα πρεπει να δώσεις κάτι, είτε αυτό είναι συναισθήματα, χρόνος, χρήμα, απώλεια, ρίσκο κτλ.

Αν θες λοιπόν να χαράξεις την πορεία της ζωής σου όπως εσύ επιθυμεις, και αν αυτό που θες σημαίνει ΠΟΛΛΑ για εσένα, θα πρέπει να πληρώσεις το τίμημα.
Εξάλλου, θα αξίζει!

***Εάν θέλεις να μαθαίνεις περισσότερα και να έρθεις στην παρέα μας ακολούθησέ με στα social Facebook Instagram Confidence Lounge

RELATED

Absolute Feminine Stories

© 2020, LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue