Εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το ιδανικό σχήμα για τα νύχια σου;

Όλες μας κατά καιρούς αλλάζουμε το σχήμα των νυχιών μας ή ψάχνουμε να βρούμε ποιο είναι αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα. Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη και ψάχνεστε για το δικό σας, παρακάτω σας δίνουμε πέντε διαφορετικά σχήματα νυχιών για να επιλέξετε το κατάλληλο!
 
Οβάλ: Τα ελαφρώς στρογγυλεμένα νύχια κάνουν το γυναικείο χέρι να φαίνεται πολύ κομψό. Αυτό το σχήμα ταιριάζει σε νύχια με μεγάλη βάση αλλά και με μικρότερη. Παράλληλα κάνει το νύχι να φαίνεται πιο μακρύ.
 
Τετράγωνο: Ιδανικό για σένα που αγαπάς το γαλλικό μανικιούρ. Κατάλληλο σχήμα για σένα που έχεις μεγαλύτερη βάση στο νύχι. Και στο λέω αυτό, γιατί σαν σχήμα κάνει το νύχι να φαίνεται ελαφρώς πιο κοντό.
 
Τετράγωνο Οβάλ: Συνδυάζει την κομψότητα του οβάλ με τη δυναμική του τετράγωνου, κάνοντάς το πιο δημοφιλές σχήμα σε νύχι. Και επίσης, πάει σχεδόν σε όλα τα γυναικεία δάχτυλα.
 
Στρογγυλό: Πιο συντηρητικό σχήμα. Ιδανικό για εσένα που θέλεις να έχεις τα νύχια σου κοντά.
 
Αμυγδαλωτό/Μυτερό: Πρόσφατα επανήλθε στη μόδα. Είναι κατάλληλο για εσένα που έχεις ακρυλικά νύχια. Το λανσάρουν πολλές celebrities του εξωτερικού, βλέπε Fergie και Lady Gaga. Λίγο πιο extreme σχήμα. Αν σου πηγαίνει και μπορείς να το υποστηρίξεις, να ξέρεις ότι λεπταίνει πολύ το δάχτυλο.
 
Πως θα αποφασίσετε λοιπόν, ποιο είναι το σωστό σχήμα για εσάς;
 
– Αν έχεις μεγάλη βάση στο νύχι σου, δοκίμασε το τετράγωνο.
– Αν πάλι έχεις μικρή βάση, δοκίμασε το oβαλ, για να είσαι σίγουρη.
– Αν θέλεις κάτι απλό και κλασσικό, δοκίμασε το στρογγυλό σχήμα.
– Αν το νύχι σου είναι καμπυλωτό, επίλεξε καλύτερα οβάλ ή στρογγυλό σχήμα.
– Ενώ, αν το νύχι σου είναι φλατ, μπορείς να επιλέξεις τετράγωνο ή τετράγωνο οβάλ.
 
c2521bfee169c226099b9168e0b93ff0 XL
 
 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue