“Δες το Αλλιώς”-Μια ανατρεπτική κωμωδία βασισμένη σε κείμενα του Γούντυ Άλλεν

« ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ »

Από 17 Φεβρουαρίου & κάθε Τετάρτη στο Chapeau

Η νέα παράσταση  “Δες το Αλλιώς”  που θα κάνει τη διαφορά,  οι ηθοποιοί την είδαν αλλιώς & επέλεξαν να πραγματοποιήσουν την παράσταση όχι σε κάποιο θέατρο, αλλά σε ένα νέο χώρο που δημιουργήθηκε πριν λίγες εβδομάδες στο Χαλάνδρι και φέρει την υπογραφή της σπουδαίας ΣΕΦ Ντίνας Νικολάου!

Άνθρωποι κολλημένοι ή ονειροπόλοι, άνθρωποι τρελοί ή ψεύτες, μόνοι ή σεξομανείς,  φιλόσοφοι ή κερατωμένοι, επιτυχημένοι αλλά και κατεστραμμένοι οικονομικά,  ταμίες σε τράπεζες, wannabe τραγουδίστριες, ταξιτζούδες, διαφημιστές, νέο – επιχειρηματίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς παρελαύνουν από το bar της γειτονιάς σας  και σας προτρέπουν…. να το δείτε αλλιώς. 

Η μανιοκαταθλιπτική barwoman καταγράφει με σχολαστικότητα κάθε τους αντίδραση για να συγκεντρώσει υλικό για το πολύ-αναμενόμενο βιβλίο της με τίτλο «Τι είναι ο άνθρωπος ».

Μια ανατρεπτική κωμωδία βασισμένη σε κείμενα του Γούντυ Αλλεν και του Τζιμ Τζάρμους, αλλά και των Ρέππα- Παπαθανασίου, Μάρας Μπαρόλα, Σταύρου Στάγκου, Έρσης Νιαότη & ο Θεός ξέρει ποιος άλλος θα προστεθεί!

Μια χιουμοριστική ματιά γεμάτη αναπάντεχα, πάνω στα πρέπει και στα μη της σύγχρονης ζωής, πάνω στις αλήθειες μας και στην εικόνα που αναγκαζόμαστε να δείξουμε στους άλλους.

Παίζουν οι : Νίκος Γεωργάκης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Αγγελική Καρυστινού, Μάρα Μπαρόλα και Νατάσα Κοτσοβού.

Σκηνοθεσία:  Σταύρος Στάγκος

Παραγωγή:  EPOPSIS

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

CHAPEAU | Σωκράτους  4Α | Χαλάνδρι | 210 68 45 300 | info@chapeau.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue