Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο “Μακιαβέλι του έρωτα” της Κατερίνας Γιατζόγλου

Έρωτας, εξουσία, χρήμα…
 
Τρεις έννοιες τυλιγμένες σ’ ένα πολύπλοκο κουβάρι που ξετυλίγεται στο λαβύρινθο που λέγεται ζωή. Η Άννα, μία δυναμική και ισορροπημένη γυναίκα, ερωτεύεται έναν άντρα που τη βλέπει «μικρή», γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να πετάξει ψηλά μαζί της, με τα φτερά του έρωτα.
 
Θα του μάθει άραγε ότι όταν αγαπάς με προϋποθέσεις δεν αγαπάς;
 
Θα μπορέσει να εξηγήσει την παράλογη συμπεριφορά του, ψάχνοντας θαμμένα κίνητρα;
 
Γιατί ο «Μακιαβέλι του Έρωτα» δεν μπορεί να αγαπήσει, επειδή έχει χτίσει μέσα του ένα δαίδαλο από εμπόδια ενάντια στο πιο αρχέγονο και βαθύ συναίσθημα…
 
«Ο Μακιαβέλι δε νοιάζεται για κανέναν. Το κέντρο του κόσμου είναι ο εαυτός του και όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν…»
 
Τώρα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε και να το διαβάσετε!
 
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και share και μπείτε στην κλήρωση για το βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου  “Μακιαβέλι του Έρωτα”.
 
Στις 2 Μαρτίου θα ανοικνωθεί ο νικητής του διαγωνισμού και στο site μας και με προσωπικό μήνυμα όπου και θα παραλάβει το βιβλίο από τις Εκδόσεις Λιβάνη. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue