Διατηρήστε για καιρό τα βερνίκια νυχιών σας

Μην αποθηκεύετε τα βερνίκια νυχιών στο μπάνιο σας. 
Οι εναλλαγές στην θερμοκρασία θα επηρεάσουν την διάρκεια ζωής στα βερνίκια νυχιών. Αποθηκεύστε τα σε σκιερό, δροσερό μέρος με σταθερή θερμοκρασία πάνω σε ένα ράφι.
Μην αποθηκεύετε τα βερνίκια νυχιών πλαγιαστά και απρόσεκτα γιατί έτσι το υγρό πηγαίνει στο πάνω μέρος του μπουκαλιού, ξεραίνεται και μετά το καπάκι δεν ανοίγει.
Τοποθετήστε τα βερνίκια νυχιών σας σε όρθια θέση, το ένα δίπλα στο άλλο.
 
Μην βάφετε τα νύχια σας χωρίς να έχετε απλώσει βάση στην αρχή. Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα τα νύχια σας θα κιτρινίσουν λόγο του χρώματος του βερνικιού.
 
Απλώστε βάση πριν απλώσετε το βερνίκι με το χρώμα για να προστατέψετε τα νύχια σας αλλά και να απλωθεί εύκολα και ομοιόμορφα το βερνίκι.
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue