Δηλαδή, κάνεις φόνο και την γλυτώνεις;

Δηλαδή, κάνεις φόνο και την γλυτώνεις;

Για πες μου για να μαθαίνω! Αυτή η τηλεοπτική σειρά με έμμεσο τρόπο, ξεμπροστιάζει όλο υπάρχον νομικό σύστημα και αποδεικνύει ότι η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή, είναι και κουφή και ότι αν θέλεις μπορείς να κάνεις φόνο και να την γλυτώσεις.

Το Πώς να την Γλυτώσεις με Φόνο (How to Get Away with Murder), περιγράφει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Annalise Keating, μιας καθηγήτριας ποινικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Μίντλετον στη Φιλαδέλφεια, μία από τις πιο εκλεκτές νομικές σχολές στην Αμερική. Συγχρόνως είναι και συνήγορος υπεράσπισης, αναλαμβάνοντας υποθέσεις που με ένα περίεργο τρόπο τις κερδίζει όλες. Αυτή που λέτε, επιλέγει μια ομάδα από τους καλύτερους πρωτοετείς μαθητές της στο πανεπιστήμιο, για να εργαστούν στο γραφείο της και συγχρόνως να κάνουν την πρακτική τους.

Σε όλη την διάρκεια της σειράς, υπάρχει μια ιστορία δολοφονίας που εμπλέκεται η καθηγήτρια, ο κοντινός της περίγυρος αλλά και οι 5 πρωτοετείς φοιτητές- ενώ συγχρόνως βλέπουμε να εκδικάζονται άλλες υποθέσεις της. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι είναι πολύ καλή παραγωγή, με εξαιρετικά έξυπνο σενάριο, γρήγορη αφήγηση, έξυπνους διαλόγους, μοντέρνα γυρισμένη και με μια πρωταγωνίστρια ολκής…..

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο nikosonline.gr

htgawm 104 recap

 

1E M

Murder

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue